рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Reno Megane III Sportour (2009-2013), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5783 Kategorija:

KROVNI NOSAČI RENO MEGANE III SPORTOUR (2009-2013), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Opis proizvoda

Krovni nosači su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, Nordrive krovni nosači se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama zavisno o tipu krova vozila (sa i bez pričvrsnih tačaka, sa standardnom šinom ili niskoprofilnom šinom). Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat. Krovni nosači su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla.

Specifikacija

  • Tip vozila: Reno Megane III Sportour (2009-2013)
  • Tip krovnih nosača: Alu šipke – Nordrive RailPro M
  • Materijal: Visokokvalitetni aluminijumski profil
  • Sertifikat: GS-TÜV

Montaža i sigurnost

Šipke su od eloksiranog aluminijuma sa kanalima u koje se ubacuju gumeni profili otporni na klizanje i za sprečavanje od oštećenja. Kanali na šipkama služe za montažu nosača za skije i nosača za biciklove uz koje dobijate T-profile koji idealno ulaze u kanal. Donji kanali su oblikovani da omoguće lako montiranje krovnih šipki na krovne šape jednostavnim navlačenjem krovnih šapa u kanale. Krajeve šipki štite gumeni poklopci koji se stavljaju nakon montiranja šipki.

Krovne šape su elegantnog dizajna i izrađene su od kompozitne plastike visoke otpornosti. Krovne šape se pomoću hvatača pričvršćuju na uzdužne krovne šine vašeg automobila. Šape su dizajnirane tako da omoguće maksimalno prianjanje i sigurnost kada se montiraju na krovne šine. Uz krovne šape dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa.

Navedeni model krovnih nosača je namenjen samo za vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 112,5cm, a maksimalna nosivost je 100kg. Dužina šipki je 120cm.

Za sigurnu upotrebu molimo vas da pažljivo pročitate Upustvo za Montiranje i da proverite da li su na broju svi potrebni delovi iz navedenog seta. Takođe, molimo vas da pročitate Bezbednosno Upustvo i da se strogo pridržavate navedenih pravila.

Prednosti

  • Visokokvalitetni aluminijumski profil pruža izdržljivost i dugotrajnost
  • GS-TÜV sertifikat garantuje sigurnost i kvalitet proizvoda
  • Kompletan set spreman za montažu
  • Mogućnost montiranja krovnih kofera, ski nosača i nosača za bicikla
  • Bezbednosne brave sa 3 ključa

Poručite sad!

Naručite krovne nosače Reno Megane III Sportour (2009-2013), alu šipke – Nordrive RailPro M i obezbedite siguran prevoz svih vaših tereta na krovu vozila. Sa ovim kvalitetnim nosačima, moći ćete se bezbrižno uputiti na avanture i putovanja.

Uđite u svet Nordrive

Zvanična stranica proizvoda

Pogledajte sve krovne nosače u našoj ponudi na OXO MARKET.

Note: This product description is created based on the given product information and does not reflect the actual features or benefits of the product.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja