рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Reno Megane III (2008-2016) 5 vrata – Cam Driver 5015

7.800 рсд

SKU: GTC12841 Kategorija:

KROVNI NOSACI RENO MEGANE III (2008-2016) 5 VRATA – CAM DRIVER 5015

Krovni nosaci su idealno rešenje sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od kvalitetnog čeličnog profila. Cam Driver krovni nosači se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama zavisno o tipu krova vozila (sa i bez pričvrsnih tačaka, sa integrisanim ili sa standardnim uzdužnim šinama). Krovni nosaci su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikla.

Set krovnih nosača Reno Megane III (2008-2016) 5 vrata – Cam Driver 5015 je kompletan set potreban da biste posedovali krovne nosače na vašem vozilu. Prikazana cena ovog proizvoda se odnosi na navedeni set.

Specifikacije

  • Materijal: Čelični profil
  • Preporučena nosivost: 50kg
  • Dužina šipki za krovne nosače: 110cm ili 120cm (zavisno od modela automobila)

Pogledajte kompletnu ponudu krovnih nosača na našem sajtu.

Prednosti

  • Kvalitetan materijal: Krovni nosači su izrađeni od čeličnog profila, obezbeđujući trajnost i sigurnost tokom korišćenja.
  • Jednostavna montaža: Cam Driver krovni nosači dolaze kao kompletni set spreman za ugradnju. Bez potrebe za dodatnim komplikovanim koracima.
  • Univerzalna upotreba: Ovi krovni nosači su pogodni za različite tipove krovova vozila i omogućavaju montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Uverite se sami u kvalitet i funkcionalnost krovnih nosača Reno Megane III (2008-2016) 5 vrata – Cam Driver 5015. Dajte prioritet bezbednosti i praktičnosti kada je u pitanju transport vaše opreme.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja