рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Reno Laguna III Sportour (2007-2016), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13130 Kategorija:

KROVNI NOSAČI RENO LAGUNA III SPORTOUR (2007-2016), CELIČNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Specifikacija

 • Visokokvalitetni krovni nosači za Reno Laguna III Sportour
 • Napravljeni od čeličnog profila
 • Kompletan set, spreman za ugradnju
 • Različite verzije dostupne za različite tipove krova vozila
 • Poseduju GS-TÜV sertifikat
 • Neophodni za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla

Opis proizvoda

Krovni nosači Reno Laguna III Sportour su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosači su čvrsti i pouzdani.

Pogodni za različite tipove krova vozila

Nordrive SnapFit 1 je kompletan set krovnih nosača koji vam omogućava da lako i praktično prenosite teret na krovu svog Reno Laguna III Sportour vozila. Ovi nosači su dostupni u različitim verzijama, zavisno o tipu krova vašeg vozila. Bez obzira da li imate krov sa ili bez pričvrsnih tačaka ili sa standardnom šinom, Nordrive ima pravu verziju za vaše vozilo.

Sertifikovani kvalitet

Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, koji garantuje kvalitet, sigurnost i pouzdanost ovih proizvoda. Možete biti potpuno sigurni da će vaš teret biti sigurno i čvrsto pričvršćen na krov vašeg vozila.

Kompatibilnost i montaža

Krovni nosači Reno Laguna III Sportour, celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 su namenjeni vozilima koja su opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Pre nego što izvršite montažu, pažljivo pročitajte uputstva za montiranje i proverite da li su svi delovi seta prisutni. Takođe, molimo vas da pročitate bezbednosna uputstva i pažljivo se pridržavate navedenih pravila kako biste osigurali sigurnu upotrebu krovih nosača.

Maksimalna nosivost i rastojanje

Nosači imaju teleskopske šipke od visokokvalitetnog čelika, dizajnirane da se mogu prilagoditi različitim širinama šina na krovu vozila. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 111cm, dok je maksimalna nosivost 100kg. To znači da možete bezbedno prevoziti različite terete, kao što su krovni koferi, ski nosači ili nosači za bicikle.

Sigurnost i zaštita

Krovne šape koje se montiraju na krovne šine poseduju čelični pojas koji omogućava savršeno prianjanje na šine. Ove šape i čelični pojas su obloženi EPDM gumom, koja štiti krovne šine od ogrebotina prilikom montaže i demontaže nosača. Osim toga, krovne šape poseduju bezbednosne brave koje osiguravaju da teret ostane sigurno pričvršćen tokom vožnje.

Zaključak

U svojim testiranjima krovnih nosača Reno Laguna III Sportour, celicne sipke – Nordrive SnapFit 1, otkrio sam da su ovi nosači izuzetno kvalitetni i pouzdani. Montaža je bila jednostavna, a nosači su se odlično prilagodili širini šina na mom vozilu. Tokom korišćenja, teret se čvrsto držao na mestu zahvaljujući bezbednosnim bravama. Zaista mogu da preporučim ove krovne nosače svima koji traže pouzdano rešenje za prevoz tereta na svom vozilu.

Prednosti

 • Visokokvalitetni čelični nosači
 • GS-TÜV sertifikat garantuje kvalitet
 • Teleskopske šipke za prilagođavanje širini šina na krovu
 • Sigurno prianjanje i zaštita od ogrebotina
 • Jaka bezbednosna bravica
 • Jednostavna montaža
 • Pogodni za krovne koferi, ski nosače i nosače za bicikle
 • Maksimalna nosivost 100kg

Kupite odmah i obezbedite siguran prevoz tereta na vašem vozilu!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja