рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Reno Kadjar 5 vrata (2015-), alu šipke – Cruz Airo Fuse Dark

27.800 рсд

SKU: GTC7461 Kategorija:

KROVNI NOSAČI RENO KADJAR 5 VRATA (2015-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FUSE DARK

Set za montažu krovnih nosača Reno Kadjar 5 vrata (2015-), alu šipke – Cruz Airo Fuse Dark je savršeno rešenje za sve vaše prevozne potrebe. Izrađen od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, ovaj set krovnih nosača je spreman za brzu i jednostavnu ugradnju. Dizajniran kao kompletna jedinica, ovaj set sadrži 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope) kako biste imali sve što vam je potrebno za montažu.

Prednosti:

  • AERODINAMIČAN DIZAJN – Aluminijumske krovne šipke Cruz Airo Fuse Dark imaju aerodinamičan dizajn koji ne samo da izgleda atraktivno, već i smanjuje otpor i buku vetra prilikom vožnje.
  • LAKA MONTAŽA – Montaža ovih krovnih nosača je veoma jednostavna i ne zahteva posebne veštine ili alate. Sve što vam je potrebno je da pratite uputstva za montažu koja dolaze sa setom.
  • VISOKA NOSIVOST – Sa maksimalnom nosivošću od 75kg, ovi krovni nosači su dovoljno snažni da prenesu teret koji želite da prenesete na krov vašeg vozila. Bilo da želite da montirate krovni kofer, nosač za bicikle ili nosač za skije, ovi nosači su tu da izdrže sve što vam je potrebno.
  • KVALITETNA I SIGURNA MONTAŽA – Cruz krovni nosači su priznati i poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash, i CEPE/ONU. To znači da možete biti sigurni da su ovi nosači prošli rigorozne bezbednosne testove i da su bezbedni za upotrebu.
  • BESPLATNA MONTAŽA U MALOPRODAJNIM OBJEKTIMA – Kupovinom ovog seta krovnih nosača, dobijate i besplatnu montažu u našim maloprodajnim objektima. Naši stručnjaci će se pobrinuti da vaši nosači budu pravilno montirani i spremni za upotrebu.

Krovni nosači Reno Kadjar 5 vrata (2015-), alu šipke – Cruz Airo Fuse Dark su savršen dodatak za vaše vozilo. Sa njima možete preneti sve što vam je potrebno, bez brige o sigurnosti ili oštećenju vašeg vozila. Uz aerodinamičan dizajn i laku montažu, ovi krovni nosači su sjajna investicija za sve ljubitelje putovanja i aktivnosti na otvorenom.

Molimo vas da pročitate uputstva za montažu i bezbednosna uputstva pre upotrebe ovih krovnih nosača. Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, slobodno se obratite našoj tehničkoj podršci na broj 021/442-954, ili 021/6339-223.

Nabavite set krovnih nosača Reno Kadjar 5 vrata (2015-), alu šipke – Cruz Airo Fuse Dark danas i uživajte u bezbednom i udobnom prevozu vaših tereta.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja