рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Reno Grand Scenic II MPV (2004-2009) 7 sedista, bez sibera – Cam Driver 50501

7.800 рсд

SKU: GTC12825 Kategorija:

KROVNI NOSACI RENO GRAND SCENIC II MPV (2004-2009) 7 SEDISTA, BEZ SIBERA – CAM DRIVER 50501

Krovni nosaci – Povecajte kapacitet vasih putovanja

Kada putujete, sigurnost i prakticnost su od presudne vaznosti. Zbog toga vam predstavljamo Krovne nosace Reno Grand Scenic II MPV (2004-2009) 7 sedista, bez sibera – krovni nosaci koji ce vam omoguciti da bezbedno i efikasno prenosite sve sto vam je potrebno, bez obzira na destinaciju.

Kvalitet izrade i pouzdanost

Cam Driver krovni nosaci su napravljeni od visokokvalitetnog celicnog profila, sto garantuje izuzetnu izdrzljivost i dugovecnost. Bez obzira da li planirate da nosite krovne kofere, ski nosace ili nosace za bicikle, ovi krovni nosaci ce se sigurno nositi sa svim potrebama prevoza na vasem vozilu.

Lakoca montiranja i prilagodljivost

Set Cam Driver krovnih nosaca je jednostavan za ugradnju. Dolazi kao kompletna celina, spremna za montazu na vase vozilo. U zavisnosti od tipa krova vaseg vozila, Cam Driver krovni nosaci su dostupni u razlicitim verzijama. Bez obzira da li vas automobil ima pričvrsne tačke, integrisane uzdužne šine ili standardne uzdužne šine, sigurni smo da imamo odgovarajucu opciju za vas.

Nosivost i dimenzije

Cam Driver krovni nosaci imaju preporucenu nosivost od 50kg, sto znaci da mozete bezbedno nositi sve sto vam je potrebno na vasim putovanjima. Šipke za krovni nosac su dostupne u dužinama od 110cm ili 120cm, u zavisnosti od modela vaseg automobila.

Povecajte svoje mogucnosti prevoza

Sa setom Krovni nosaci Reno Grand Scenic II MPV (2004-2009) 7 sedista, bez sibera – Cam Driver 50501, mozete otici na putovanje bez ikakvih briga. Povecajte kapacitet svog vozila i lagano prenesite sve sto vam je potrebno. Neka vase putovanje bude udobno i bezbedno. Ostvarite sve svoje avanture i istrazujte nove predele sa samopouzdanjem.

Prednosti:

  • Izuzetna izdrzljivost i dugovecnost
  • Jednostavna montaza i prilagodljivost razlicitim tipovima krova vozila
  • Preporucena nosivost od 50kg

Zasto biste se ogranicavali kada mozete imati sve? Nabavite set Krovni nosaci Reno Grand Scenic II MPV (2004-2009) 7 sedista, bez sibera – Cam Driver 50501 vec danas i iskusite slobodu putovanja bez ikakvih ogranicenja.

Postanite vlasnik sigurnih i pouzdanih krovnih nosaca.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja