рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Pezo Partner/Ranch Van 3v (01-07), alu sipke – G3 Pacific Alu

11.250 рсд

SKU: GTC11272 Kategorija:

KROVNI NOSAČI PEZO PARTNER/RANCH VAN 3V (01-07), ALU SIPKE – G3 PACIFIC ALU

Kvalitetni krovni nosači za sve vaše potrebe prevoza na vozilu

Krovni nosači su neophodan dodatak za vaše vozilo kada su u pitanju prevozne potrebe. G3 Pacific Alu krovni nosači su izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila koji im daje izuzetnu izdržljivost i pouzdanost. Ovi krovni nosači dolaze kao kompletni set spreman za montažu. U zavisnosti od tipa krova vašeg vozila, G3 nudi različite verzije nosača. Ovi nosači mogu biti sa ili bez pričvrsnih tačaka, sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova ili sa integrisanim uzdužnim šinama.

Certifikovani i ekstremno izdržljivi krovni nosači

Svi G3 krovni nosači poseduju City Crash sertifikat koji garantuje njihovu sigurnost i bezbednost. Svi modeli G3 krovnih nosača su uspešno prošli ISO/PAS testove, što ih čini izuzetno pouzdanim. Oni su testirani udarnom snagom od 8G i mogu nositi teret do 50 kg (za Pacific nosače 75 kg). Bezbednost je na prvom mestu kada su u pitanju G3 Pacific Alu krovni nosači.

Višenamenski nosači za sve vrste prtljaga

Krovni nosači su neophodan deo kada je u pitanju montaža krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Pored toga, mogu se koristiti za prevoz raznih drugih stvari koje ne mogu da stanu u enterijer vozila. G3 Pacific Alu krovni nosači su dizajnirani tako da pruže optimalnu podršku i stabilnost prilikom prevoza.

Specifikacije:

  • Set sadrži: 2 krovne šipke i 4 šape
  • Cena: Prikazana cena se odnosi na navedeni set

Kvalitetan aluminijumski dizajn

G3 Pacific Alu krovni nosači su izrađeni od visokokvalitetnog aluminijuma koji garantuje izdržljivost i dugotrajnu upotrebu. Krajevi šipki poseduju posebne poklopce koji služe da zaštite krajeve od oštećenja i spriječe njihovo habanje tokom vremena.

Namena nosača i montaža

Navedeni model krovnih nosača je namenjen samo za vozila opremljena sa ili bez pričvrsnih tačaka (bez uzdužnim šina!). Montaža G3 Pacific Alu nosača je veoma jednostavna i sastoji se od samo nekoliko koraka. Važno je pažljivo pročitati Upustva za Montiranje i proveriti da li su svi delovi iz seta prisutni. Takođe, preporučujemo da pogledate način postavljanja zaštite kako biste osigurali sigurnost pri upotrebi nosača.

Prednosti:

  • Izrađeni sa visokokvalitetnim aluminijumskim profilom
  • Certifikovani City Crash sertifikatom za sigurnost
  • Jednostavna montaža i upotreba

Naručivanje i kontakt

Ukoliko niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš automobil, slobodno nas pozovite na broj 021/442-954 i rado ćemo vam pomoći.

Posetite zvaničnu stranicu proizvoda na našem sajtu i pogledajte našu kompletanu ponudu krovnih nosača.

Ne propustite ovu sjajnu ponudu kvalitetnih i izdržljivih krovnih nosača! Osigurajte sigurnost i praktičnost prilikom prevoza vaših stvari uz G3 Pacific Alu krovne nosače!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja