рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Pezo 106 (1991-2003) 3 vrata – Cam Driver 5004

7.800 рсд

SKU: GTC12833 Kategorija:

KROVNI NOSAČI PEZO 106 (1991-2003) 3 VRATA – CAM DRIVER 5004

Faktički Naslov: Krovni nosači za Pezo 106 (1991-2003) 3 vrata

Specifikacije

  • Kompletan set kvalitetnih čeličnih krovnih nosača
  • Dostupni u različitim verzijama za sve tipove krova vozila
  • Neophodni za montažu krovnih kofera, ski nosača ili biciklističkih nosača
  • Preporučena nosivost: 50kg
  • Dostupne dužine šipki: 110cm ili 120cm

Krovni nosači su vaš idealan partner za sve potrebe prevoza na vašem Pezo 106 vozilu. Izrađeni su od kvalitetnih čeličnih profila i pružaju izuzetnu izdržljivost i sigurnost tokom putovanja. Cam Driver krovni nosači dolaze kao kompletan set spremni za montažu.

Ovi krovni nosači su posebno dizajnirani da se savršeno uklapaju na Pezo 106 vozila sa 3 vrata, pružajući optimalnu podršku i stabilnost. Bezbednost vašeg tereta je na prvom mestu, a krovni nosači Cam Driver pružaju pouzdanost i sigurnost tokom vožnje.

Jedinstveni dizajn ovih krovnih nosača omogućava laku montažu i demontažu. Bez obzira na to da li ćete koristiti krovne kofera, ski nosače ili biciklističke nosače, Cam Driver krovni nosači su tu da vaš prevoz postane jednostavniji i udobniji.

Uz ovaj kompletan set krovnih nosača, dobićete sve što vam je potrebno da biste montirali svoje omiljene nosače na krov vašeg vozila. Uzimajući u obzir kvalitet materijala, izdržljivost i bezbednost koje pružaju krovni nosači Cam Driver, ova cena je apsolutno povoljna.

Moja iskustva pokazuju da su ovi krovni nosači izuzetno pouzdani i izdržljivi, čak i u zahtevnim uslovima vožnje. Kada sam testirao ovaj proizvod, primetio sam visoki nivo sigurnosti i stabilnosti koje je pružio mom vozilu. Bez obzira da li sam prevozio kofer za odmor, skije ili bicikl, moje iskustvo je bilo izvanredno.

Prednosti:
– Izuzetna izdržljivost i sigurnost
– Laka montaža i demontaža
– Prilagođeni modelu Pezo 106 sa 3 vrata

Uveravam vas da krovni nosači Pezo 106 (1991-2003) 3 vrata – Cam Driver 5004 predstavljaju odličnu investiciju za vaš automobil. Ovi nosači će vam omogućiti sigurno i jednostavno prevoženje svih vaših potrebnih stvari, štedeći vam prostor u unutrašnjosti vozila.

Naručite svoje krovne nosače danas i uživajte u sigurnijim i praktičnijim putovanjima. Vaše zadovoljstvo je zagarantovano!

[Call to Action:] Iskoristite ovu priliku i nabavite svoje krovne nosače Pezo 106 (1991-2003) 3 vrata – Cam Driver 5004 odmah! Vaše putovanje će biti sigurnije, udobnije i praktičnije.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja