рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Opel Vectra C SW (2006-2008) sa integrisanim šinama – Cam Logico 41102

9.850 рсд

SKU: GTC6056 Kategorija:

KROVNI NOSACI OPEL VECTRA C SW (2006-2008) SA INTEGRISANIM ŠINAMA – CAM LOGICO 41102

Kvalitetni Krovni Nosači za Vaše Potrebe Prevoza

Cam Logico krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosači su izuzetno pouzdani i izdržljivi. Bezbedno i sigurno prevezite sve što vam je potrebno na putu.

Set Spreman za Ugradnju

Kada kupite krovne nosače Cam Logico 41102, dobijate kompletan set spreman za montažu na vaše vozilo. Bez ikakvih dodatnih potreba ili komplikacija, jednostavno postavite nosače i spremni ste za put. Ovi krovni nosači dostupni su u različitim verzijama, prilagođenim vašem tipu krova vozila.

Višenamenski Krovni Nosači

Krovni nosači su neophodan dodatak koji vam omogućava montiranje krovnih kofera, ski nosača, ili nosača za bicikle. Sa Cam Logico krovnim nosačima, međuopreme za putovanje možete bezbedno transportovati na krovu svog vozila, ostavljajući više prostora u kabini za putnike i udobnost.

Kvalitetna Izrada i Zaštita

Cam Logico krovni nosači su napravljeni od visokokvalitetnog crnog obojenog čeličnog profila. Sistem za pričvršćivanje (krovne sape) dolazi u kompletu sa svim potrebnim adapterima i crnim poklopcima od polipropilena. Šipke su izrađene od kvalitetnog čeličnog profila, sa crnim plastičnim omotačem koji pruža dobro prianjanje i otpornost na UV zrake.

Nosivost i Bezbednost

Krovni nosač Cam Logico 41102 ima preporučenu nosivost od 50kg, što znači da možete bezbedno transportovati veće terete na krovu svog vozila. Bez brige o stabilnosti i sigurnosti, slobodno se upustite u put sa svim stvarima koje vam trebaju.

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača

Da biste pronašli savršene krovne nosače za svoje vozilo, posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda. U ponudi imamo širok izbor kvalitetnih krovnih nosača za različite automobile i tipove krova. Pronađite ono što vam najbolje odgovara i obezbedite sigurno i udobno putovanje.


Prednosti:

  • Kvalitetni čelični profil
  • Kompletan set za montažu
  • Višenamenski – za krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle

Započnite svoje Putovanje Sa Kvalitetnim Krovni Nosačima – Sada!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja