рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Opel Vectra C (2002-2008) 4/5 vrata – Cam Logico 41078

7.800 рсд

SKU: GTC10695 Kategorija:

KROVNI NOSAČI OPEL VECTRA C (2002-2008) 4/5 VRATA – CAM LOGICO 41078

Napravljeni od kvalitetnog čeličnog profila za sigurnost i trajnost


Krovni nosači za Opel Vectru C (2002-2008) su sve što vam je potrebno da biste prevozili teret na vašem vozilu. Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, Cam Logico krovni nosači su neophodan dodatak za postavljanje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Specifikacije:

  • Set sadrži: Četiri crno obojene čelične sisteme za pričvršćivanje (krovne sape) sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena, i dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm u zavisnosti od modela automobila. Šipke imaju presek 40x25mm i debljinu 1,2mm. Takođe, svaki nosač je zaštićen crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.

  • Nosivost: Krovni nosači imaju preporučenu nosivost od 50kg, što ih čini idealnim za prevoz tereta bezbedno i efikasno. Možete biti sigurni da će vaše stvari biti dobro zaštićene tokom vožnje.

  • Montaža: Krovni nosači su dizajnirani da se lako montiraju na Opel Vectru C (2002-2008) sa 4/5 vrata. Uz kompletnu ugradnju, možete biti operativni bez gubitka vremena i sa minimalnim naporom.

  • Kompatibilnost: Ovi krovni nosači su pogodni za Opel Vectru C (2002-2008) sa 4/5 vrata. Molimo proverite da li vaše vozilo ima pričvrsne tačke pre nego što poručite. Ukoliko niste sigurni da li ovi nosači odgovaraju vašem automobilu, slobodno nas kontaktirajte na broj telefona 021/442-954 za dodatne informacije.

Prednosti:

  • Sigurnost: Krovni nosači Cam Logico su izrađeni od kvalitetnog materijala koji garantuje izdržljivost i sigurnost tokom putovanja. Vaše stvari će biti čvrsto pričvršćene i zaštićene tokom vožnje.

  • Praktičnost: Montaža ovih nosača je brza i jednostavna, pa nećete gubiti dragoceno vreme prilikom pripreme za putovanje. Uz njihovu pomoć, možete nositi sve potrebne stvari bez opterećenja unutrašnjosti vozila.

  • Univerzalnost: Ovi krovni nosači su kompatibilni sa različitim vrstama dodatne opreme, kao što su krovni koferi, ski nosači i nosači za bicikle. Bez obzira na to šta vam je potrebno, možete biti sigurni da će Cam Logico krovni nosači odgovarati vašim potrebama.

Ne čekajte, poručite krovne nosače Cam Logico za Opel Vectru C (2002-2008) danas i uživajte u sigurnom i praktičnom načinu prevoza tereta na vašem vozilu!

Zapamtite, kada govorimo iz ličnog iskustva, možemo vam sa punim poverenjem preporučiti ove krovne nosače jer smo ih koristili i isprobali na licu mesta. Osetite sigurnost i pouzdanost tokom svakog putovanja.

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača


Prednosti:

  • Čvrsta konstrukcija od kvalitetnog čeličnog profila
  • Brza i jednostavna montaža
  • Kompatibilnost sa različitim vrstama dodatne opreme
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja