рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Opel Tigra (1994-2001) 3 vrata – Cam Driver 5003

7.800 рсд

SKU: GTC12869 Kategorija:

KROVNI NOSACI OPEL TIGRA (1994-2001) 3 VRATA – CAM DRIVER 5003

Kvalitetni nosači za vaše vozilo

Cam Driver krovni nosaci su idealno rešení za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Napravljeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila i dolaze kao kompletni set spreman za ugradnju. Ovi nosači su neophodni deo za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Dugotrajni i efikasni

Krovni nosači Opel Tigra (1994-2001) 3 vrata – Cam Driver 5003 su dizajnirani da izdrže različite uslove i pruže maksimalnu sigurnost za transport svih vaših stvari. Sa preporučenom nosivošću od 50kg, možete biti sigurni da će nosači izdržati težinu koju nosite.

Jednostavna montaža

Krovni nosači se sastoje od dve poprečne šipke i četiri šape za montiranje na automobil. Ovi Cam Driver nosači dolaze sa crnim, čeličnim šipkama i krovnim šapama (hvataljkama) koje pouzdano drže vaše stvari na krovu vozila. Napomena: Šipke za krovne nosače su dostupne u dve dužine – 110cm i 120cm, u zavisnosti od modela automobila.

Prednosti:

  • Izdržljiv i siguran: Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, krovni nosači su dizajnirani da izdrže različite uslove i pruže potrebnu sigurnost za vaše stvari.
  • Jednostavna montaža: Cam Driver set dolazi kao kompletni set koji je lako montirati na vaše vozilo.
  • Nosivost do 50kg: Sa preporučenom nosivošću od 50kg, možete bezbedno transportovati različite stvari na krovu vozila.

Vidite kompletnu ponudu krovnih nosača na OXO MARKET i obezbedite siguran i praktičan način transporta svih vaših potrepština.

Kupite sada i iskoristite prednosti kvalitetnih krovnih nosača za vaše vozilo!

Molimo vas da ne komentarišete kvalitet ove usluge, već samo proizvod. Ovaj opis proizvoda je napisan na osnovu pruženih informacija o proizvodu i ne odražava stvarne karakteristike ili prednosti proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja