рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Opel Kadett E (1988-1991) 3 vrata – Cam Logico 41001

7.800 рсд

SKU: GTC6183 Kategorija:

KROVNI NOSAČI OPEL KADETT E (1988-1991) 3 VRATA – CAM LOGICO 41001

Neka vaš automobil postane još praktičniji uz krovne nosače!

Krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza. Izrađeni su od kvalitetnog čeličnog profila, pružajući vam trajnost i sigurnost. Cam Logico krovni nosači dolaze kao kompletan set spremni za ugradnju. Neophodni su za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Kompletan set za vaš Opel Kadett E (1988-1991) sa 3 vratima

Ovaj set krovnih nosača je specijalno dizajniran za Opel Kadett E model sa 3 vratima. Prikazana cena se odnosi na kompletan set nosača, pružajući vam odličan odnos kvalitete i cene.

Jednostavna montaža i sigurno pričvršćivanje

Nosači dolaze sa čeličnim sistemom za pričvršćivanje, koji se sastoji od četiri crno obojene čelične sape. Ovaj sistem obezbeđuje sigurno pričvršćivanje na krov vašeg Opel Kadett E automobila. Sve potrebne adaptere i crne poklopce od polipropilena takođe dobijate u setu.

Čelične šipke za pouzdanu podršku

Set uključuje dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, u zavisnosti od modela vašeg vozila. Šipke imaju dimenzije poprečnog preseka 40x25mm i debljinu čeličnog profila od 1,2mm. Kako bi se osiguralo dobro prianjanje i dugotrajnost, šipke su zaštićene crnim plastičnim omotačem otpornim na UV zrake.

Povećajte kapacitet i praktičnost svog vozila

Krovni nosači Cam Logico mogu nositi do 50kg tereta. To znači da možete lako transportovati krovne kutije, opremu za skijanje ili montirati nosače za bicikle. Iskoristite pun potencijal svog automobila i uživajte u putovanjima sa svom neophodnom opremom.

Uvek odvojeni od ostalih sistema na vozilu

Nudimo vam krovne nosače koji su kompatibilni sa vozilima koja imaju ili nemaju pričvrsne tačke na krovu. Bez obzira na tip vašeg Opel Kadett E vozila, možemo vam pružiti savršen set krovnih nosača.

Sa nama ste uvek na sigurnom

Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš automobil, slobodno nas pozovite na [telefon] i rado ćemo vam pružiti sve potrebne informacije i podršku.

Dostupno na OXO MARKET

Posetite ovu stranicu kako biste saznali više o ovom proizvodu i pogledali našu kompletnu ponudu krovnih nosača.


Prednosti:
– Jednostavna montaža
– Sigurno pričvršćivanje
– Povećajte kapacitet i praktičnost svog vozila


Udobnost, praktičnost i sigurnost su samo neki od razloga zašto su krovni nosači Cam Logico idealan dodatak vašem Opel Kadett E vozilu. Ne propustite priliku da poboljšate svoje putovanje i obezbedite siguno i pouzdano transportovanje svih važnih stvari. Kupite krovne nosače odmah i uživajte u udobnosti koje vam pružaju!

[Call to action – formated text only]

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja