рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Opel Kadett E (1988-1991) 3/4/5 vrata – Cam Driver 5003

7.800 рсд

SKU: GTC12868 Kategorija:

KROVNI NOSACI OPEL KADETT E (1988-1991) 3/4/5 VRATA – CAM DRIVER 5003

Neka vaš automobil bude spreman za sve vaše transportne potrebe uz Krovne nosače Opel Kadett E (1988-1991) 3/4/5 vrata – Cam Driver 5003. Ovi krovni nosači su napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila i predstavljaju idealno rešenje za prevoz tereta na vašem vozilu.

Kvalitetni i prilagodljivi krovni nosači

Cam Driver krovni nosači dolaze kao kompletni set koji je spreman za jednostavnu montažu na vaš automobil. Dostupni su u različitim verzijama koje se prilagođavaju različitim tipovima krova vozila. Bez obzira da li vaš automobil ima pričvrsne tačke, integrisane uzdužne šine ili standardne uzdužne šine, Cam Driver ima pravi set krovih nosača za vas.

Višenamenski i neophodan dodatak za vaš automobil

Krovni nosači su neophodan dodatak za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikla. Sa ovim krovim nosačima, možete lako i bezbedno prevoziti sve vaše sportske ili putne potrepštine. Bez brige o ograničenom prostoru u automobilu, sada možete povećati svoju zapreminu prtljažnika i putovati udobno.

Snažni i sigurni nosači

Cam Driver krovni nosači su izrađeni od čvrstog i izdržljivog materijala. Njihove crne čelične šipke i krovnih šape (hvataljke) pružaju sigurno i stabilno držanje tereta na krovu vašeg vozila. Sa preporučenom nosivošću od 50kg, možete biti sigurni da će vaš teret biti siguran tokom celog puta.

Prilagodljivi nosači svim modelima automobila

Šipke za krovne nosače dostupne su u dve dužine – 110cm i 120cm, u zavisnosti od modela automobila koji vozite. Na taj način, možete biti sigurni da će se nosači savršeno uklopiti na vaš automobil i pružiti vam maksimalnu funkcionalnost.

Prednosti:

  • Kvalitetan čelični profil – Izrađeni od visokokvalitetnog materijala koji osigurava dugotrajnost i sigurnost.
  • Jednostavna montaža – Spreman za montažu bez potrebe za dodatnim alatima.
  • Prilagodljiv svim modelima automobila – Dostupne šipke dužine 110cm i 120cm.

Spremite se za svoje sledeće putovanje i omogućite vašem automobilu da bude spreman za sve vaše transportne potrebe. Nabavite Krovne nosače Opel Kadett E (1988-1991) 3/4/5 vrata – Cam Driver 5003 i uživajte u udobnosti putovanja. Poručite ih odmah!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja