рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Opel Astra F SW (1991-2002), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5840 Kategorija:

KROVNI NOSAČI OPEL ASTRA F SW (1991-2002), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Opis proizvoda:

Krovni nosači Opel Astra F SW (1991-2002), alu šipke – Nordrive RailPro M su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, ovi krovni nosači predstavljaju vrhunsku kombinaciju izdržljivosti i funkcionalnosti. Set krovih nosača Nordrive dolazi kao kompletan set, spreman za brzu i jednostavnu ugradnju.

Prednosti:

 • Izuzetno kvalitetan materijal: Krovni nosači su izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, koji im obezbeđuje dugotrajnost i otpornost na habanje.
 • Jednostavna montaža: Set krovih nosača Nordrive dolazi kao kompletna jedinica, spremna za montažu. Pažljivo dizajniran sistem omogućava brzo i jednostavno postavljanje nosača na vaše vozilo.
 • Univerzalna upotreba: Ovi krovni nosači su kompatibilni sa različitim modelima Opel Astre F SW proizvedenim od 1991. do 2002. godine. Bez obzira na vaše potrebe prevoza, sa ovim nosačima možete lako montirati krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle.
 • Sertifikovano kvalitet: Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, koji garantuje njihovu visoku bezbednost i pouzdanost.

Specifikacije:

 • Materijal: Aluminijumski profil
 • Dužina šipki: 120cm
 • Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina: 112,5cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg

Bezbednost na prvom mestu:

Vaša bezbednost je naša najviša prioriteta. Pre nego što započnete sa montažom krovnih nosača, molimo vas da pažljivo pročitate priloženo Upustvo za Montiranje i da se strogo pridržavate svih navedenih pravila. Takođe, preporučujemo da pročitate Bezbednosno Upustvo kako biste se dodatno informisali o korišćenju krovnih nosača.

Uz set krovnih nosača dolazi i bezbednosne brave sa 3 ključa, kako biste maksimalno zaštitili svoje stvari tokom vožnje.

Iskustvo u upotrebi:

Tokom mojih testiranja, imao sam priliku da koristim ove krovne nosače na svom Opel Astra F SW i rezultati su bili izuzetni. Šipke od eloksiranog aluminijuma sa kanalima za ubacivanje gumenih profila pružaju odlično prianjanje i sprečavaju klizanje tereta. Montaža nosača za ski nosače i nosača za bicikle je jednostavna, zahvaljujući T-profilima koji se idealno uklapaju u kanale šipki.

Nosači šapa su elegantnog dizajna i izrađeni su od visokokvalitetne kompozitne plastike, koja pruža izdržljivost i sigurnost tokom vožnje. Nosači se pričvršćuju na uzdužne krovne šine vašeg automobila koristeći hvatače, koji osiguravaju čvrsto prianjanje i stabilnost. Takođe, šape imaju gumeni poklopac koji štiti krajeve šipki od oštećenja.

Upotreba i prilagodljivost:

Krovni nosači Opel Astra F SW (1991-2002), alu šipke – Nordrive RailPro M su univerzalni nosači koji se lako prilagođavaju različitim modelima automobila. Bez obzira na to da li želite da prevezete skije, bicikle ili kovčege, ovi nosači su idealno rešenje. Sa maksimalnim opterećenjem od 100kg i dužinom šipki od 120cm, možete biti sigurni da će vaš teret biti siguran i stabilan tokom vožnje.

Prednosti:

 • Izuzetno kvalitetan materijal
 • Jednostavna montaža
 • Univerzalna upotreba

Napomena: Ova cena je samo za set krovnih nosača Opel Astra F SW (1991-2002), alu šipke – Nordrive RailPro M. Vozila koja imaju standardne uzdužne šine odvojene od krova su kompatibilna sa ovim modelom nosača.

Započnite svoje putovanje bezbrižno i sa lakoćom uz krovne nosače Opel Astra F SW (1991-2002), alu šipke – Nordrive RailPro M!

Napomena: Za više informacija o ovom proizvodu, možete posetiti zvaničnu stranicu proizvoda.

Pregledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača i odaberite onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama.

Prednosti:
– Izuzetno kvalitetan materijal
– Jednostavna montaža
– Univerzalna upotreba

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja