рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Nissan X-Trail I SUV (2007-2014) – Cam Driver 5012

7.800 рсд

SKU: GTC12881 Kategorija:

KROVNI NOSAČI NISSAN X-TRAIL I SUV (2007-2014) – CAM DRIVER 5012

Da li su vam potrebni kvalitetni krovni nosači za vaš Nissan X-Trail SUV?

Krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni su od kvalitetnog čeličnog profila i pružaju sigurnost i pouzdanost tokom vožnje.

UPOZORENJE: Ova vrsta krovne nosače je dizajnirana specifično za Nissan X-Trail I SUV između 2007. i 2014. godine. Proverite da li odgovara vašem vozilu pre kupovine.

Kvalitetna konstrukcija za sigurnost i pouzdanost

Krovni nosači Cam Driver su napravljeni od crnih, čeličnih šipki. Ove šipke su izuzetno izdržljive i mogu izdržati težinu do 50kg. Bez brige o oštećenju, možete transportovati sve što vam je potrebno na putovanju.

Jednostavna montaža bez potrebe za profesionalnom pomoći

Cam Driver krovni nosači dolaze kao potpuni set koji je spreman za montažu. Uključuju dve poprečne šipke i četiri šape za montažu na vaš automobil. Montaža je jednostavna i možete je obaviti sami, bez potrebe za dodatnom profesionalnom pomoći.

Odličan dodatak za sve vaše avanture

Krovni nosači su neophodan deo za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Uz ovaj kvalitetan set krovni nosača, možete biti spremni za različite avanture i putovanja. Praktični i pouzdani, ovi nosači pružaju vam siguran način da prenesete dodatni teret na vašem vozilu.

Prednosti krovih nosača Nissan X-Trail I SUV (2007-2014) – Cam Driver 5012:

  • Izrađeni od kvalitetnog čeličnog profila
  • Jednostavna montaža bez potrebe za profesionalnom pomoći
  • Dizajnirani posebno za Nissan X-Trail I SUV (2007-2014)

Napomena: Ovaj proizvod je samo set krovni nosača, a ne uključuje dodatne nosače za kofere, ski-jeve ili bicikle.

Nemojte propustiti ovu priliku da unapredite svoje putovanje i organizujete sve potrebne stvari bez stresa i brige. Kupite set krovni nosača Cam Driver za Nissan X-Trail I SUV (2007-2014) i uživajte u udobnosti i bezbednosti tokom svih vaših putovanja!

Imajte na umu da set krovni nosača može biti pogodan samo za određene modele Nissan X-Trail SUV-a između 2007. i 2014. godine. Preporučujemo da proverite kompatibilnost sa vašim vozilom pre kupovine.


Prednosti:

  • Izrađeni od kvalitetnog čeličnog profila
  • Jednostavna montaža bez potrebe za profesionalnom pomoći
  • Dizajnirani posebno za Nissan X-Trail I SUV (2007-2014)
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja