рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Nissan Qashqai (II/J11) 5 vrata (2014-), alu šipke – Cruz Oplus AT

14.300 рсд

SKU: GTC9380 Kategorija:

KROVNI NOSAČI NISSAN QASHQAI (II/J11) 5 VRATA (2014-), ALU ŠIPKE – CRUZ OPLUS AT

Odlično rešenje za prevoz na vašem vozilu

Krovni nosači su neophodan dodatak vašem automobilu koji vam omogućava da prevozite različite stvari, poput krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Krovni nosači su izuzetno kvalitetni i pružaju sigurnost i stabilnost prilikom prevoza. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijuma, šipke su dizajnirane posebno za Nissan Qashqai (II/J11) model sa 5 vrata.

Prednosti krovnih nosača:

  • Kvalitetna izrada: Krovni nosači su napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, što garantuje dugotrajnost i sigurnost.
  • Certifikati: Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje da su testirani i proizvedeni prema najvišim standardima bezbednosti.
  • Besplatna montaža: U našim maloprodajnim objektima obezbeđujemo besplatnu montažu krovnih nosača za svakog kupca.

Kompletan set spreman za montažu

Krovni nosači Nissan Qashqai (II/J11) 5 vrata (2014-) dolaze kao kompletan set koji se sastoji od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača. Šipke su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma, dok su hvatači napravljeni od visokokvalitetnog čelika. Set je dizajniran da se lako montira na vaš automobil i pruža maksimalnu nosivost od 75kg.

Uz krovni nosač možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača, ali one nisu neophodne za montažu. Naši krovni nosači se savršeno uklapaju na rub od vrata vašeg vozila.

Specifikacije:

  • Krovne šipke – Cruz Oplus AT
  • Dužina šipki: 128cm
  • Maksimalna nosivost: 75kg

Preporučujemo vam da pažljivo pročitate uputstvo za montažu krovnih šipki i krovnog kita kako biste se pridržavali svih bezbednosnih i tehničkih smernica.

Nehajno smo reklamirali proizvod i navodno vam nudimo bezplatno ugradnju.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja