рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Nissan Almera Tino MPV (2000-2006) – Cam Logico 41018

7.800 рсд

SKU: GTC10725 Kategorija:

KROVNI NOSAČI NISSAN ALMERA TINO MPV (2000-2006) – CAM LOGICO 41018

Kvalitetni krovni nosači za vaše vozilo

Krovni nosači su neophodan dodatak koji vam omogućava da prenosite teret na krovu vašeg vozila. Upravo zato vam predstavljamo kvalitetne i pouzdane krovne nosače za Nissan Almera Tino MPV (2000-2006) – Cam Logico 41018. Izrađeni od čeličnog profila visokog kvaliteta, ovi krovni nosači pružaju sigurnost i stabilnost tokom prenosa tereta na vašem vozilu.

Kompletan set spreman za montažu

Cam Logico krovni nosači dolaze kao potpuni set spreman za jednostavnu i brzu montažu. Bez potrebe za kompliciranim dodacima ili dodatnim komponentama, ovaj set nosača ima sve što vam je potrebno za sigurno i efikasno prenošenje tereta. Sve što trebate učiniti je postaviti nosače na krov vašeg vozila i pričvrstiti teret.

Univerzalni nosači za različite potrebe

Krovni nosači Cam Logico su prilagodljivi i mogu se koristiti za različite namene. Bez obzira da li želite prenositi krovne kofera, ski nosača ili nosača za bicikle, ovi nosači će se odlično uklopiti i zadovoljiti vaše potrebe.

Sigurna montaža i pouzdanost

Pričvršćivanje nosača na krov vašeg vozila je jednostavan i siguran proces sa ovim setom krovni nosača. Svaki set uključuje četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape), sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena. Osim toga, set uključuje i dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, u zavisnosti od modela vašeg automobila. Šipke su zaštićene crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake. Krovni nosač ima preporučenu nosivost od 50kg, tako da možete biti sigurni da će vaš teret biti siguran i stabilan tokom vožnje.

Jednostavno izbor za vaš Nissan Almera Tino MPV (2000-2006)

Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaše vozilo, slobodno nas pozovite na 021/442-954 i naš stručni tim će vam pružiti sve potrebne informacije i pomoći u odabiru pravog seta nosača za vaš Nissan Almera Tino MPV (2000-2006). Takođe, možete posetiti zvaničnu stranicu proizvoda za više informacija i tehničkih detalja.

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača i pronađite savršen dodatak za vaše vozilo.

Prednosti

  • Kvalitetni čelični nosači za pouzdano i sigurno prenošenje tereta
  • Kompletan set spreman za jednostavnu montažu
  • Univerzalni nosači koji odgovaraju različitim potrebama
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja