рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Mitsubishi Pajero IV 3 vrata (2006-2019), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13160 Kategorija:

KROVNI NOSACI MITSUBISHI PAJERO IV 3 VRATA (2006-2019), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Specifikacija

 • Materijal: Čelik
 • Tip nosača: Teleskopski
 • Dužina nosača: Od 80cm do 111cm
 • Zaptivka: EPDM guma
 • Maksimalna nosivost: 100kg

Krovni nosaci Mitsubishi Pajero IV 3 vrata (2006-2019), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosači pružaju izvanrednu sigurnost i pouzdanost tokom vožnje.

PREDNOSTI

 1. Univerzalni dizajn – Nordrive krovni nosaci su kompatibilni sa velikim brojem modela vozila, uključujući i Mitsubishi Pajero IV sa 3 vratima (2006-2019).

 2. Izuzetna nosivost – Sa maksimalnom nosivošću od 100kg, ovi nosači su odličan izbor za prevoz teških tereta, kao što su krovni koferi, ski nosači ili nosači za bicikle. Bez obzira na teret, možete biti sigurni da će vaša roba biti čvrsto i sigurno pričvršćena.

 3. Jednostavna montaža – Nordrive krovni nosaci dolaze kao kompletan set koji je spreman za montažu. Uz uputstvo za montažu, možete lako i brzo postaviti nosače na vozilo. Nećete morati da angažujete profesionalca, jer je montaža jednostavna i možete je obaviti sami.

BENEFITI

 • Bezbednost – Kada koristite Nordrive krovne nosače, možete biti sigurni da je vaša roba sigurno pričvršćena i da nije izložena riziku od pada tokom vožnje. Ovi nosači su certifikovani prema GS-TÜV standardima, što garantuje njihovu kvalitetu i sigurnost.

 • Prilagodljivost – Zahvaljujući teleskopskom dizajnu, ovi nosači mogu se prilagoditi različitim širinama vozila. Bez obzira na to da li vozite automobil sa širim ili užim krovom, Nordrive krovni nosači će se savršeno uklopiti.

 • Zaštita vozila – Krovne šape i čelični pojas na nosačima su obloženi EPDM gumom, što štiti krovne šine od ogrebotina i oštećenja. Na taj način, vaše vozilo ostaje zaštićeno čak i kada koristite krovne nosače.

 • Jednostavno održavanje – Kada ne koristite krovne nosače, možete ih lako skinuti i očistiti. Na taj način, održavate ih u optimalnom stanju i produžavate im vek trajanja.

 • Univerzalna upotreba – Bez obzira na to da li putujete na odmor, planirate vikend izlet ili jednostavno trebate više prostora u svom vozilu, Nordrive krovni nosači pružaju vam mogućnost da svoj automobil prilagodite svojim potrebama.

Ukratko, krovni nosaci Mitsubishi Pajero IV 3 vrata (2006-2019), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 su pouzdani, sigurni i jednostavni za montažu. Sa njima možete prevoziti terete bez brige o stabilnosti i sigurnosti. Uz njihovu pomoć, putovanja će biti udobnija i bezbednija.

NAPOMENA

Pre nego što izvršite montažu krovnih nosača, pažljivo pročitajte uputstvo za montažu i proverite da li su svi delovi prisutni u setu. Takođe, savetujemo vam da se pridržavate bezbednosnih uputstava kako biste osigurali sigurnu upotrebu ovog proizvoda.

Više informacija o krovnim nosačima i ostalim proizvodima možete pronaći na zvaničnoj stranici proizvoda.

Ne propustite priliku da svoje putovanje učinite udobnijim i bezbednijim. Poručite krovne nosače Mitsubishi Pajero IV 3 vrata (2006-2019), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 danas!

PREDNOSTI

 • Univerzalni dizajn
 • Izuzetna nosivost
 • Jednostavna montaža

KONTAKTIRAJTE NAS

Poručite krovne nosače danas i osigurajte sigurno i udobno putovanje!

PORUČI ODMAH

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja