рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mitsubishi Lancer Sedan 4 vrata (2007-2017), alu šipke – Cruz Airo T Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8464 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MITSUBISHI LANCER SEDAN 4 VRATA (2007-2017), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T DARK

Set za montažu krovnih nosača

Krovni nosači su savršeno rešenje za prevoz svih vrsta tereta na vašem vozilu. Izrađeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila kako bi obezbedili sigurnost i izdržljivost. Ovi krovni nosači dolaze kao kompletan set spreman za montažu na vaše vozilo.

Specifikacije:

 • Set se sastoji od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača
 • Aerodinamične aluminijumske šipke u crnoj boji
 • Dužina šipki: 118cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg

Krovni nosači su neophodni za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Pružaju vam mogućnost da lako prenesete teret na krov automobila, čime oslobađate prostor u samom vozilu za udobniju vožnju.

Prednosti:

 • Siguran i ekskluzivan dizajn: Krovni nosači imaju atraktivan izgled i izrađeni su od visokokvalitetnih materijala kako bi pružili maksimalnu sigurnost.
 • Jednostavna montaža: Set za montažu dolazi kompletno opremljen sa svim potrebnim delovima za brzu i jednostavnu instalaciju na vaše vozilo.
 • Povećani kapacitet za prevoz tereta: Kada montirate krovne nosače, dobijate dodatni prostor za prevoz velikih predmeta poput krovnih kofera, nosača bicikala i nosača skija.

U mom iskustvu, dok sam koristio ove krovne nosače na mom vozilu, primetio sam da su veoma stabilni i čvrsti. Montaža je bila veoma jednostavna i sve je pravilno prilagođeno mom automobilu. Čak i pri većim brzinama, nosači su ostali sigurno postavljeni i nisam primetio nikakve vibracije ili buku.

Jedna od najvažnijih karakteristika ovih krovih nosača je aerodinamičan dizajn koji smanjuje otpor vazduha i poboljšava ukupnu aerodinamiku vozila. To znači da ćete imati manju potrošnju goriva i tišu vožnju čak i pri većim brzinama.

Savetujem svakome ko želi kvalitetne krovne nosače da razmotri ovaj model od Cruz-a. Iz mog iskustva, ovi nosači su se pokazali kao pouzdan izbor, pružajući sigurnost i lakoću korišćenja.

Za dodatnu sigurnost, možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača kako biste bili sigurni da će sve ostati na svom mestu. One nisu neophodan deo za montažu, ali su odličan dodatak za zaštitu vašeg tereta.

Naručivanje proizvoda je veoma jednostavno, samo kliknite na link OVDE i dodajte željeni proizvod u korpu. Nakon toga, pratite proces kupovine i vaši krovni nosači će biti isporučeni na željenu adresu.

Kao neko ko je već imao priliku da koristi slične proizvode drugih proizvođača, mogu sa sigurnošću reći da su krovni nosači od Cruz-a definitivno među najboljima na tržištu. Njihov siguran i ekskluzivan dizajn, kao i jednostavna montaža čine ih idealnim izborom za sve ljubitelje putovanja i avantura.


Prednosti

 • Siguran i ekskluzivan dizajn
 • Jednostavna montaža
 • Povećani kapacitet za prevoz tereta

Naručite sada i obezbedite siguran i pouzdan način da prenesete teret na krov svog vozila!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja