рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mercedes C Klasa (W203) Sedan 4 vrata (2004-2007), alu šipke – Cruz Airo T Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8497 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MERCEDES C KLASA (W203) SEDAN 4 VRATA (2004-2007), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T DARK

Savršeno rešenje za prevoz na vašem vozilu

Krovni nosači su nešto što svaki vlasnik automobila treba da ima. Oni su napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog ili čeličnog profila, u zavisnosti od modela nosača. Set se isporučuje kao kompletna jedinica, spremna za instalaciju. Ovi krovni nosači su posebno namenjeni za Mercedes C Klasa (W203) Sedan sa 4 vrata, proizveden između 2004. i 2007. godine. Uz njih ćete imati sigurno i praktično rešenje za prevoz svih vaših potrepština.

Izuzetno kvalitetni nosači

Nosači su dizajnirani da budu izdržljivi i dugotrajni. Svi Cruz krovni nosači poseduju zvanične sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. To znači da su prošli stroge bezbednosne testove i da će vam pružiti sigurnost tokom putovanja.

Besplatna montaža

Kada kupite ove krovne nosače u našim maloprodajnim objektima, obezbeđujemo vam besplatnu montažu. Naši stručnjaci će se pobrinuti da nosači budu pravilno postavljeni na vaše vozilo, bez ikakvih dodatnih troškova za vas.

Idealni za montažu krovnih dodataka

Krovni nosači su neophodan deo ako želite da montirate krovne kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Sa ovim nosačima, imaćete mogućnost da prenosite sve što vam je potrebno za vaša putovanja ili aktivnosti na otvorenom. Bez obzira da li planirate odmor na planini sa porodicom ili vikend izlet sa prijateljima, ovaj set krovnih nosača vam omogućava da prenesete sve svoje stvari efikasno i sigurno.

Set dolazi sa svim potrebnim delovima

Set za montažu uključuje 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Cena koju vidite se odnosi na ceo set. Dodatno, možete poručiti bravice za zaključavanje nosača, ali one nisu neophodne za montažu.

Aerodinamični dizajn

Krovne šipke Cruz Airo T Dark imaju elegantan dizajn koji se savršeno uklapa uz izgled vašeg vozila. One su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma i crnom bojom izgledaju atraktivno na krovu. Dužina šipki je 118cm, a maksimalna nosivost je 75kg. Ove krovne šipke imaju dobar koeficijent otpora vazduha, tako da će vam omogućiti tiho i udobno putovanje. Takođe, štite od buke koja se može javiti pri većim brzinama.

Jednostavna montaža

Montaža krovnih šipki je veoma jednostavna. Zahvaljujući kanalu na gornjoj strani šipki, možete brzo i lako postaviti dodatnu opremu poput krovnih kofera, nosača bicikala ili nosača skija. Sve što treba da uradite je da pravilno postavite opremu i osigurate je na mestu.

Poboljšajte svoje iskustvo u vožnji

Ukoliko putujete sa porodicom ili prijateljima, imate mnogo prtljaga i opreme koju želite da ponesete sa sobom. Uz ove krovne nosače, nećete morati da brinete o ograničenom prostoru u automobilu. Bez obzira da li planirate porodični odmor ili sportske aktivnosti na otvorenom, ovaj set krovnih nosača će vam olakšati organizaciju i omogućiti vam da uzmete sve što vam je potrebno.

Prednosti

  • Izuzetno kvalitetni nosači sa sertifikatima bezbednosti.
  • Besplatna montaža u našim maloprodajnim objektima.
  • Aerodinamični dizajn sa dobrom prigušenošću buke.
  • Jednostavna montaža i korišćenje šipki.
  • Poboljšajte svoje iskustvo u vožnji i putovanjima.

Nemojte propustiti priliku da unapredite svoje putovanje i olakšate prevoz svih svojih stvari. Naručite krovne nosače Mercedes C Klasa (W203) Sedan 4 vrata (2004-2007), alu šipke – Cruz Airo T Dark odmah!

Kontrola kvaliteta: Svi Cruz proizvodi su pažljivo provereni pre nego što dospeju do vaših ruku. Svaki proizvod prolazi kroz rigoroznu kontrolu kvaliteta kako bismo se uverili da dobijate samo najbolje.

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja