рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Mercedes C Klasa SW (1996-2014), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13171 Kategorija:

KROVNI NOSACI MERCEDES C KLASA SW (1996-2014), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Krovnim nosačima Mercedes C Klasa SW pružite rešenje za sve vaše prevozne potrebe. Ovi nosači su izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila i dolaze kao kompletan set spreman za ugradnju. U zavisnosti od tipa krova vozila (sa ili bez pričvrsnih tačaka ili sa standardnom šinom), Nordrive krovnim nosačima omogućava vam da montirate krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle.

Specifikacija

  • Materijal: Visokokvalitetni čelični profil
  • Sertifikat: GS-TÜV
  • Namena: Mercedes C Klasa SW (1996-2014)
  • Tip krova: Sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova
  • Teleskopske šipke: Rastojanje od 80cm do 111cm
  • Maksimalna nosivost: 100kg

Povećajte svoje prevozne mogućnosti

Nordrive krovni nosači omogućavaju vam da povećate kapacitet vašeg vozila. Sa ovim nosačima, moćićete da nosite sve što vam je potrebno na putu. Bez obzira da li su to koferi za putovanja, skije ili bicikli, ovaj set krovnih nosača će vam omogućiti da sve što želite ponesete sa sobom.

Bezbednost i pouzdanost

Vaša sigurnost je na prvom mestu. Krovni nosači Nordrive SnapFit 1 su prošli rigorozne sigurnosne testove i poseduju GS-TÜV sertifikat. To znači da možete biti sigurni u njihovu pouzdanost i sigurnost prilikom prevoza tereta.

Ove krovne sipke su dizajnirane tako da se savršeno uklapaju na šine vašeg vozila. Krovne šape sa čeličnim pojasom omogućavaju čvrsto prijanjanje bez oštećenja krovnih šina. Dodatno, krovne šape su opremljene bezbednosnim bravama koje pružaju dodatnu sigurnost prilikom vožnje.

Jednostavna instalacija

Nordrive krovni nosači su veoma jednostavni za montažu. Uz priložena upustva za montiranje, nećete imati problema da ih postavite na svoje vozilo. Uverite se da pratite sve korake i da imate sve delove iz seta pre početka instalacije.

Neka vaše putovanje bude udobno i praktično

Krovni nosači Mercedes C Klasa SW (1996-2014), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 su savršen dodatak vašem vozilu. Iskoristite njihove prednosti i napravite dodatni prostor za sve što vam je potrebno na putu.

Prednosti:

  • Visokokvalitetni čelični profil
  • GS-TÜV sertifikat
  • Jednostavna montaža

Napomena: Uverite se da pažljivo pročitate uputstva za montiranje i bezbednosna pravila pre upotrebe.

NAPOMENA: Ispravno korišćenje ovog proizvoda neophodno je za vašu sigurnost i sigurnost vašeg vozila. Pre svake upotrebe, detaljno proučite uputstva za upotrebu i proverite sve delove kako biste se uverili da su u potpunosti ispravni. OXO MARKET ne snosi odgovornost za nepravilnu upotrebu ili nastalu štetu.

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja