рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mazda 5 (II) MPV 5 vrata (2005-2010), alu šipke – Cruz Airo X

20.800 рсд

SKU: GTC8572 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MAZDA 5 (II) MPV 5 VRATA (2005-2010), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO X

Savršeno rešenje za prevoz na vašem vozilu

Krovni nosači Mazda 5 (II) MPV 5 vrata (2005-2010), alu šipke – Cruz Airo X su visokokvalitetni nosači koji su idealni za sve vaše prevozne potrebe. Izrađeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, koji garantuje trajnost i pouzdanost. Ovi krovni nosači su jednostavni za montažu i dolaze kao kompletni set, spreman za ugradnju.

Sertifikovani nosači za sigurnost i kvalitet

Svi Cruz krovni nosači poseduju prestižne sertifikate kao što su GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. To znači da možete biti sigurni u njihovu sigurnost i kvalitet. Vaša sigurnost nam je na prvom mestu, zato je svaki set krovnih nosača koji kupite u našim maloprodajnim objektima već uključena besplatna montaža.

Neophodan dodatak za prevoz dodatne opreme

Krovni nosači su neophodan deo opreme koji je potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Ovi nosači će vam omogućiti da bezbedno prevozite sve što vam je potrebno na putovanjima ili aktivnostima na otvorenom.

Jednostavna montaža i visoki kvalitet

Set za montažu krovnih nosača uključuje 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Krovne šipke Airo X su aerodinamične aluminijumske šipke, koje imaju siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn. Izrađene su od najkvalitetnijeg aluminijuma, koji garantuje njihovu trajnost i pouzdanost. Ove krovne šipke imaju dobar koeficijent otpora vazduha i poboljšano prigušenje buke, zbog čega su bolje od jeftinijih krovnih nosača. Hvatači (stope) su napravljeni od visokokvalitetnog čelika, a poklopci hvatača su izrađeni od izdržljive ABS plastike. Postavljanje dodatne opreme poput krovnog kofera, nosača bicikala i nosača skija je vrlo jednostavno zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke.

Dugotrajnost i nosivost

Dužina krovnih šipki je 118cm, a maksimalna nosivost je impresivnih 75kg. To znači da možete bezbedno prevoziti sve što vam je potrebno na putu, bez brige o težini ili stabilnosti.

Specifikacija:

 • Krovne šipke – Cruz Airo X
 • Aerodinamične aluminijumske šipke (avionsko krilo)
 • Dužina šipki: 118cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg
 • Sertifikati: GS-TÜV, City Crash, CEPE/ONU

Prednosti:

 • Bezbedna i pouzdana montaža
 • Aerodinamičan dizajn za smanjenje otpora vazduha i buke
 • Visoka nosivost za prevoz različite opreme

Prednosti

 • Jednostavna montaža
 • Visokokvalitetni materijali za dugotrajnost
 • Bezbedna montaža uz sertifikate

Poručite krovne nosače Mazda 5 (II) MPV 5 vrata (2005-2010), alu šipke – Cruz Airo X da biste bezbedno prevozili dodatnu opremu na vašem vozilu. Izrađene od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, ove krovne šipke su aerodinamične i pružaju impresivnu nosivost od 75kg. Ne samo da su sigurne i pouzdane, već imaju i ekskluzivan dizajn koji će privući pažnju. Poručite danas i iskoristite besplatnu montažu koju smo pripremili samo za vas!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja