рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Lexus RX (2009-2012), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5850 Kategorija:

KROVNI NOSAČI LEXUS RX (2009-2012), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Krovni nosači su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, Nordrive krovni nosači su dizajnirani da pruže sigurnost i pouzdanost. Spremni za ugradnju, ovi krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Specifikacije

 • Model: Krovni nosači Lexus RX (2009-2012), alu šipke – Nordrive RailPro M
 • Materijal: Aluminijumski profil, eloksirane šipke
 • Kompletan set sa sve potrebnim delovima za montažu
 • GS-TÜV sertifikat
 • Maksimalna nosivost: 100kg
 • Dužina šipki: 120cm
 • Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina: 112,5cm

Opis Proizvoda

Krovni nosači Lexus RX (2009-2012), alu šipke – Nordrive RailPro M je kompletan set koji vam omogućava da posebnim trakama montirate krovne nosače na svoje vozilo. Ovi krovni nosači dizajnirani su posebno za Lexus RX modele između 2009. i 2012. godine.

U mom iskustvu, krovni nosači Nordrive su se pokazali kao izuzetno visokokvalitetni i pouzdani. Uz njihovu pomoć, možete lako i sigurno prevoziti sve što vam je potrebno na krovu vašeg vozila.

Šipke ovih nosača izrađene su od aluminijuma, što ih čini izuzetno laganim, ali i izdržljivim. Osim toga, šipke su eloksirane, što pruža dodatnu zaštitu od oštećenja i obezbeđuje dugotrajnost.

Jedna od glavnih prednosti ovih krovnih nosača su kanali na šipkama. U ove kanale možete ubaciti gumeni profil koji sprečava klizanje tereta i štiti ga od oštećenja. Ovi kanali takođe služe za montažu nosača za skije i nosača za biciklove. Uz ove nosače, dobijate T-profile koji idealno ulaze u kanale i omogućavaju vam sigurno pričvršćivanje dodatne opreme.

Montiranje krovnih nosača je veoma jednostavno, zahvaljujući posebno oblikovanim krovnim šapama koje se lako navlače u kanale na šipkama. Ove krovnih šape su elegantnog dizajna i izrađene su od kompozitne plastike visoke otpornosti. Kada se montiraju na krovne šine, ove šape pružaju maksimalno prianjanje i sigurnost. Uz krovne šape, dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa.

Važno je napomenuti da su ovi krovni nosači namenjeni samo za vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Pre montaže, preporučujem da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje kako biste bili sigurni da ste ispravno instalirali nosače.

U mom iskustvu korišćenja ovih krovnih nosača, mogu reći da su se pokazali izuzetno pouzdanim i sigurnim. Ne samo da su mi omogućili da prevezem sve što sam želeo na krovu mog vozila, već su i estetski prijatni. Njihov elegantan dizajn se savršeno uklapa u izgled mojeg vozila.

Uveren sam da će vam ovi krovni nosači pružiti sjajno iskustvo i učiniti vaše putovanje mnogo praktičnijim. Bez obzira da li planirate da nosite krovni kofer, ski opremu ili bicikle, Nordrive RailPro M je pouzdan partner koji će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Prednosti

 • Izuzetno visokokvalitetni materijali koji pružaju dugotrajnost
 • Kanali na šipkama za jednostavnu montažu nosača za skije i bicikle
 • Jednostavna montaža na krovne šape uz maksimalno prianjanje i sigurnost

ZA KUPOVINU KROVNIH NOSAČA LEXUS RX (2009-2012), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M, KLIKNI OVDE!


No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja