рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Land Rover Discovery (III) 5 vrata (2005-2009), alu šipke – Cruz Airo X Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8575 Kategorija:

KROVNI NOSAČI LAND ROVER DISCOVERY (III) 5 VRATA (2005-2009), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO X DARK

Specifikacija

  • Krovne šipke – Cruz Airo X Dark: Aerodinamične aluminijumske šipke u crnoj boji.
  • Dužina šipki: 118cm
  • Maksimalna nosivost: 75kg

Pozdrav dragi čitaoci! Danas ću vam predstaviti neverovatan proizvod koji će promeniti način na koji koristite svoj Land Rover Discovery (III). Upoznajte se sa krovom svog vozila na potpuno nov način uz Krovne nosače Land Rover Discovery (III) 5 vrata (2005-2009), alu šipke – Cruz Airo X Dark!

Kad je u pitanju prevoz tereta, ne želite kompromise. Zato su ovi krovni nosači savršeno rešenje za sve vaše potrebe. Napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, ovi nosači su izuzetno čvrsti i izdržljivi. Bez obzira šta želite prevoziti na krovu svog Discovery (III), Cruz Airo X Dark nosači su tu da vam pruže maksimalnu podršku i sigurnost.

Šta čini ove nosače posebnim? Prvo, njihov atraktivan dizajn. Šipke Airo X izrađene su od najkvalitetnijeg aluminijuma i predstavljaju pravi vizuelni užitak. Sa svojim ekskluzivnim izgledom, vaše vozilo će se istaknuti i privući pažnju gde god da se nalazite. Ne samo da će vaš Discovery (III) izgledati neverovatno, već će i vaše putovanje biti prijatno i uživanje za oči.

Druga stvar koju treba istaći je praktičnost ovih nosača. Montaža je veoma jednostavna i brza, zahvaljujući pametnom dizajnu koji omogućava jednostavno postavljanje. Takođe, ovi nosači imaju dobar koeficijent otpora vazduha i prigušenje buke, što znači da će vaša vožnja biti mirna i tiha čak i kada nosite dodatnu opremu na krovu.

Ali to nije sve! Krovni nosači Land Rover Discovery (III) 5 vrata (2005-2009), alu šipke – Cruz Airo X Dark vam pružaju ne samo izgled i praktičnost, već i sigurnost. Svi ovi nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što znači da su prošli rigorozne bezbednosne testove i da možete biti potpuno sigurni u njihovu pouzdanost.

Uz sve ove prednosti, tu je i besplatna montaža krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima. Vaša sigurnost i zadovoljstvo su naš prioritet, zato želimo da vam olakšamo proces instalacije. Naši stručnjaci će se postarati da vaši krovni nosači budu pravilno postavljeni i da maksimiziraju vašu sigurnost.

Da sumiramo, Krovni nosači Land Rover Discovery (III) 5 vrata (2005-2009), alu šipke – Cruz Airo X Dark su odličan dodatak vašem vozilu. Pružaju vam sigurnost, praktičnost i estetski užitak, sve u jednom proizvodu. Uz njih, možete nositi teret na krovu svog Discovery (III) sa samopouzdanjem i stilom.

Ova vrhunska oprema će vam omogućiti da se sa lakoćom nosite sa svakodnevnim izazovima i da uživate u svojim avanturama. Ne gubite vreme, nabavite svoje Krovne nosače Land Rover Discovery (III) 5 vrata (2005-2009), alu šipke – Cruz Airo X Dark odmah i otkrijte nove mogućnosti koje vam pružaju.

Prednosti

  • Atraktivan dizajn koji ističe vaš Land Rover Discovery (III)
  • Laka i brza montaža
  • Poboljšano prigušenje buke i otpor vazduha
  • Sigurni nosači sa sertifikatima GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU
  • Besplatna montaža u našim maloprodajnim objektima

Za više informacija i naručivanje posetite OVDE.

Iskoristite mogućnosti koje vam pružaju Krovni nosači Land Rover Discovery (III) 5 vrata (2005-2009), alu šipke – Cruz Airo X Dark i učinite svoje putovanje još boljim. Ne čekajte, već danas nabavite ove izvanredne krovne nosače i uživajte u vožnji kao nikada do sada!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja