рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Kia Ceed (II/JD) SW (2012-2016), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark

24.960 рсд

SKU: GTC8649 Kategorija:

KROVNI NOSAČI KIA CEED (II/JD) SW (2012-2016), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX DARK

Set krovnih nosača koji zadovoljava sve vaše potrebe

Krovni nosači su neizostavni dodatak za vaš automobil kada je u pitanju prevoz tereta. Napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog ili čeličnog profila, ovi nosači su idealno rešenje za vas. Kompletan set dolazi spreman za ugradnju i može se prilagoditi različitim tipovima automobila, od onih sa pričvršćenim tačkama na krovu do onih sa uzdužnim šinama.

Sertifikovani kvalitet

Svi krovni nosači marke Cruz poseduju prestižne sertifikate koji garantuju njihovu sigurnost i pouzdanost. Sa sertifikatima GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, možete biti potpuno sigurni u kvalitet ovih nosača.

Besplatna montaža

Kao dodatak našem vrhunskom proizvodu, obezbeđujemo vam besplatnu montažu krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima. Na taj način, možete biti sigurni da će nosači biti pravilno postavljeni i da će služiti bezbedno i pouzdano.

Univerzalna upotreba

Krovni nosači su neophodan deo kada je potrebno prevoziti teret na krovu vašeg automobila. Bez obzira da li želite da montirate krovni kofer, nosače za bicikle ili nosače za skije, naši krovni nosači će vam omogućiti da to uradite na najbezbedniji način.

Kvalitetna izrada

Set krovnih nosača za model Kia Ceed (II/JD) SW (2012-2016) dolazi sa 2 aluminijumske šipke i 4 krovnih hvatača (šapa-stopa). Aluminijumske šipke su aerodinamičnog dizajna, boje avionskog krila, koje se savršeno uklapaju u estetski izgled vozila. Izrađene su od najkvalitetnijeg aluminijuma, dok su hvatači napravljeni od izdržljivog čelika, a poklopci hvatača od ABS plastike.

Vrhunski performansi

Krovne šipke Airo Fix odlikuju se izvanrednom otpornošću na vazduh i smanjenom bukom u odnosu na klasične krovne nosače. Ove šipke su dizajnirane tako da pruže maksimalnu udobnost prilikom postavljanja dodatne opreme, kao što su krovni koferi, nosači za bicikle i nosači za skije. Sa dužinom od 108cm i maksimalnom nosivošću od 75kg, ove šipke su idealne za sve vaše potrebe.

Bravice za dodatnu sigurnost

Uz krovne nosače možete poručiti i bravice za zaključavanje. Ove bravice nisu neophodan deo za montažu, ali predstavljaju dodatan nivo sigurnosti kada je u pitanju transport tereta na krovu vašeg automobila.

Montaža i uputstva za bezbednost

Isporuka seta krovnih nosača uključuje i krovni kit. Ovaj kit je dizajniran specifično za vaš automobil i omogućava bezbedno pričvršćivanje krovnih šipki. Uz proizvod se isporučuju i detaljna uputstva za montažu, kao i uputstva za bezbednost koja bi trebalo pažljivo pročitati pre upotrebe.

Zaključak

Krovni nosači Kia Ceed (II/JD) SW (2012-2016), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark su vrhunski proizvod koji vam omogućava da sa lakoćom prevozite teret na krovu vašeg automobila. Njihova izuzetna izrada, certifikovana sigurnost i jednostavna montaža čine ih idealnim izborom za svakog vozača. Nabavite svoj set krovnih nosača danas i uživajte u sigurnom i udobnom putovanju!

Prednosti

  • Aerodinamičan dizajn
  • Poboljšano prigušenje buke
  • Jednostavna montaža

Nabavite svoje krovne nosače još danas i uživajte u bezbednom i udobnom prevozu tereta.

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja