рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Kia Carnival (2006-2011), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5910 Kategorija:

KROVNI NOSAČI KIA CARNIVAL (2006-2011), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Nosači za krov vozila koji ispunjavaju sve potrebe

Krovni nosači Kia Carnival (2006-2011), alu šipke – Nordrive RailPro M su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, ovi krovni nosači pružaju pouzdanu podršku i sigurnost tokom transporta.

Paket koji uključuje sve što vam je potrebno

Kompletan set krovni nosača Kia Carnival (2006-2011), alu šipke – Nordrive RailPro M je spreman za ugradnju čim ga kupite. Ne morate brinuti o dodatnoj opremi ili delovima. Sve što vam je potrebno, već je tu.

Sertifikovana sigurnost

Za dodatnu sigurnost, svi Nordrive krovni nosači su prošli GS-TÜV sertifikaciju. Možete biti sigurni da ovaj proizvod ispunjava najviše standarde bezbednosti i kvaliteta.

Univerzalna kompatibilnost

Krovni nosači Kia Carnival (2006-2011), alu šipke – Nordrive RailPro M su dizajnirani da se savršeno uklapaju na vaše vozilo. Bez obzira na tip krova vašeg vozila, ovi krovni nosači će se prilagoditi vašim potrebama. Imajuću u vidu različite verzije (sa i bez pričvršćnih tačaka, sa standardnom ili niskoprofilnom šinom), možete biti sigurni da će ovi krovni nosači odgovarati vašem vozilu.

Svestrana upotreba

Krovni nosači neophodni su za montiranje dodatne opreme na vašem vozilu. Možete ih koristiti za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Ovi krovni nosači pružaju vam fleksibilnost i omogućavaju da lako transportujete sve što vam je potrebno.

Jednostavna i sigurna montaža

Šipke su napravljene od eloksiranog aluminijuma i poseduju kanale u koje se ubacuju gumeni profili. Ovi profili su dizajnirani da spreče klizanje i oštećenja tokom transporta. Montaža nosača za skije i nosača za bicikle je veoma jednostavna, zahvaljujući T-profilima koji se lako uklapaju u kanale.

Krovne šape koje su deo ovog seta su izrađene od kompozitne plastike visoke otpornosti i elegantnog dizajna. Pružaju maksimalno prianjanje i sigurnost prilikom montaže na uzdužne krovne šine vašeg automobila. Bezbednosne brave sa 3 ključa su takođe deo seta kako bi vam pružile dodatnu sigurnost.

Vaša sigurnost je na prvom mestu

Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 112,5cm, a maksimalna nosivost je 100kg. Ove informacije su važne kako biste obezbedili sigurnu upotrebu ovog proizvoda. Molimo vas da pročitate Upustvo za Montiranje i Bezbednosno Upustvo kako biste se strogo pridržavali pravila.

Prednosti

  • Jednostavna i sigurna montaža
  • Univerzalna kompatibilnost
  • Sertifikovana sigurnost

Napomena: Možete pogledati zvaničnu stranicu proizvoda za detaljnije informacije o krovni nosačima Kia Carnival (2006-2011), alu šipke – Nordrive RailPro M.

Sada je pravo vreme da svoje vozilo opremite kvalitetnim krovnim nosačima. Kupite krovne nosače Kia Carnival (2006-2011), alu šipke – Nordrive RailPro M i uživajte u sigurnom transportu svih vaših potreba. Kliknite na dugme “Dodaj u korpu” i završite kupovinu na OXO MARKET stranici.

Napomena: Ova opis proizvoda je kreiran na osnovu zadatih informacija i ne predstavlja stvarne karakteristike proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja