рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Hyundai Kona I 5 vrata (2017-), alu šipke – Cruz Airo T

20.800 рсд

SKU: GTC8630 Kategorija:

KROVNI NOSAČI HYUNDAI KONA I 5 VRATA (2017-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T

Savršeno rešenje za vaš automobil

Krovni nosači su neophodan dodatak za sve vaše prevozne potrebe. Izrađeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila i dolaze kao potpuno spreman set za jednostavnu ugradnju. Ovi krovni nosači dostupni su u različitim verzijama, prilagođenim različitim tipovima krova automobila, kako sa, tako i bez pričvrsnih tačaka ili uzdužnih šina na krovu.

Svaki Cruz krovni nosač ima sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje sigurnost i visok kvalitet proizvoda.

Nudimo i besplatnu montažu krovnih nosača za sve naše kupce u maloprodajnim objektima.

Neophodan dodatak za vaša putovanja

Krovni nosači su neophodan deo opreme za montažu krovnih kofera, nosača za bicikle ili ski nosača. Sa ovim krovom nosačima, vaše putovanje postaje jednostavno i udobno.

Univerzalni set za montažu

Set za montažu krovnih nosača za Hyundai Kona I 5 vrata (2017-), uključuje 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača. Cena ovog seta odnosi se na kompletan set.

Dodatno, imate mogućnost da poručite bravice za zaključavanje nosača, ali one nisu neophodne za montažu krovnih nosača.

NAPOMENA: Krovne nosače montirajte samo na vrata automobila gde je to predviđeno.

Specifikacija

  • Krovne šipke – Cruz Airo T: Ove aerodinamične aluminijumske šipke su sigurne, atraktivne i imaju ekskluzivan dizajn. Izrađene su od najkvalitetnijeg aluminijuma i jednostavne su za postavljanje. Ove šipke imaju niski koeficijent otpora vazduha i odlično smanjuju buku tokom vožnje. Hvatači (stope) su izrađene od visokokvalitetnog čelika, dok su poklopci hvatača napravljeni od izdržljive ABS plastike. Krovne šipke imaju kanal na gornjoj strani koji olakšava montažu dodatne opreme poput kofera, nosača bicikala ili nosača skija. Dužina šipki je 118cm, a maksimalna nosivost je 75kg. Za detaljne informacije o montaži ovih krovnih šipki, molimo vas da pročitate uputstvo koje je priloženo.

Bezbednost i kvalitet

Krovni kit je deo koji je potreban za pričvršćivanje krovnih šipki na krov automobila. Ovaj kit je napravljen od visokokvalitetnog čelika i dizajniran je specifično za Hyundai Kona I 5 vrata (2017-). Detaljne instrukcije za montažu krovnog kita dostupne su u priloženom uputstvu.

Molimo vas da pažljivo pročitate bezbednosna uputstva i da se strogo pridržavate preporuka kako biste osigurali sigurnu i bezbednu montažu.

Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice u vezi sa kompatibilnošću ovih krovnih nosača sa vašim automobilom, slobodno nas pozovite na 021/442-954 ili 021/6339-223 kako bismo vam pružili tehničku podršku.

Pros

  • Jednostavna montaža
  • Niski koeficijent otpora vazduha
  • Poboljšano prigušenje buke

Poručite danas i uživajte u putovanju sa stilom!

Napomena: Ova oprema se prodaje isključivo na našem sajtu OXO MARKET. Ne propustite priliku da osigurate kvalitetne krovne nosače za vaš automobil i uživate u bezbednim i udobnim putovanjima.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja