рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Hyundai Kauai I 5 vrata (2017-), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8625 Kategorija:

KROVNI NOSAČI HYUNDAI KAUAI I 5 VRATA (2017-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX DARK

Savršeno rešenje za prevoz na vašem vozilu

Krovni nosači su neophodan deo opreme za sve vaše prevozne potrebe. Izrađeni od najkvalitetnijih materijala, ovi nosači su dizajnirani da izdrže sve izazove na putu. Sa kompletom krovni nosača Cruz Airo Fix Dark uz vaše vozilo, prevoz tereta postaje jednostavniji nego ikad.

Napravljeni od najkvalitetnijih materijala

Naši krovni nosači su izrađeni od aluminijumskog profila visokog kvaliteta. Ovaj materijal obezbeđuje lakoću nosača, ali i izuzetnu izdržljivost. Uz prateće krovne šipke Airo Fix Dark, koje su aerodinamičnog dizajna, dobićete idealnu kombinaciju funkcionalnosti i estetike.

Jednostavna montaža i pouzdano pričvršćivanje

Montaža krovnih nosača Cruz Airo Fix Dark je jednostavna i može se obaviti samostalno uz priložena uputstva. Set za montažu uključuje 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Sve što vam je potrebno je nekoliko osnovnih alata i malo slobodnog vremena. Naši krovni nosači su dizajnirani da se savršeno uklapaju na vaš Hyundai Kauai I 5 vrata (2017-), pružajući vam pouzdano pričvršćivanje i sigurnost tokom vožnje.

Estetski izgled i funkcionalnost

Krovne šipke Airo Fix Dark doprinose estetskom izgledu vašeg vozila. Crna boja i atraktivan dizajn u skladu su sa modernim stilom novih modela vozila. Nosači se savršeno uklapaju na krov, pružajući vam harmoniju linija i impresivan izgled.

Više prostora za sve vaše potrebe

Sa montiranim krovnim nosačima, imaćete mogućnost da prevezete sve što vam je potrebno. Bilo da želite da povećate prtljažni prostor sa krovnom kutijom, da nosite bicikle na nosaču ili da uživate u skijanju sa ski nosačem, ovaj set je univerzalan i prilagodljiv svim vašim prevoznim potrebama.

Prednosti:

  • Izuzetno izdržljivi krovni nosači visokog kvaliteta
  • Estetski izgled koji se savršeno uklapa na krov Hyundai Kauai I 5 vrata (2017-)
  • Jednostavna montaža uz priložena uputstva
  • Više prostora za prevoz krovnih kutija, bicikala ili ski opreme

Narudžbom krovnih nosača Cruz Airo Fix Dark za vaš Hyundai Kauai I 5 vrata (2017-) dobićete vrhunsku kvalitetu, estetski izgled i pouzdanost u jednom setu. Ne gubite vreme, već se opremite odmah i uživajte u svim prednostima ovog visokokvalitetnog proizvoda.

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja