рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Hyundai ix35 5 vrata (2010-2015), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8623 Kategorija:

KROVNI NOSAČI HYUNDAI IX35 5 VRATA (2010-2015), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX DARK

Savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu

Krovni nosači Hyundai ix35 5 vrata (2010-2015), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark pružaju vam sve što vam je potrebno za bezbedan i siguran prevoz tereta na vašem vozilu. Ovi krovni nosači su napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, što ih čini izdržljivim i pouzdanim.

Kvalitetni aluminijumski i čelični profili

Krovni nosači su dostupni u različitim verzijama, u zavisnosti od modela nosača i tipa krova vašeg automobila. Bez obzira da li imate pričvrsne tačke na krovu, uzdužne šine odvojene od krova ili integrisane uzdužne šine, možete pronaći odgovarajući set krovnih nosača za vaše vozilo.

Sertifikati za sigurnost

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje njihovu sigurnost i kvalitet. Možete biti potpuno sigurni da su ovi krovni nosači testirani i prošli sve sigurnosne standarde.

Besplatna montaža u maloprodajnim objektima

Kao dodatnu pogodnost, svaki kupac krovnih nosača Hyundai ix35 5 vrata (2010-2015), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark ima obezbeđenu besplatnu montažu u našim maloprodajnim objektima. Naš stručni tim će se pobrinuti da krovni nosači budu pravilno postavljeni na vaš automobil, tako da ne morate da brinete o tome.

Univerzalni nosači za različite potrebe

Krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovne opreme, kao što su krovni koferi, ski nosači ili nosači za bicikle. Svi ovi dodaci omogućavaju vam da ponesete sve što vam je potrebno za vašu avanturu na putu ili na odmoru.

Set za montažu uključen

Set za montažu krovnih nosača se isporučuje kao kompletan set, koji uključuje 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Prikazana cena ovog proizvoda se odnosi na navedeni set. Uz krovne nosače možete dodati i bravice za zaključavanje nosača, koje se kupuju opciono. Bravice nisu neophodan deo za montažu krovnih nosača, ali vam pružaju dodatnu sigurnost i zaštitu.

Aerodinamične aluminijumske šipke

Krovne šipke Cruz Airo Fix Dark su atraktivnog i ekskluzivnog dizajna, koji se savršeno uklapa u estetski izgled novih modela vozila. Šipke su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma, dok su hvatači (stope) napravljeni od veoma kvalitetnog čelika. Poklopci hvatača su izrađeni od izdržljive ABS plastike.

Poboljšana funkcionalnost

Hvatači (stope) krovnih šipki Airo Fix su smanjene visine, što doprinosi lepšem izgledu automobila. Ove šipke imaju odličan koeficijent otpora vazduha i poboljšano prigušenje buke u poređenju sa običnim krovnim nosačima. Postavljanje dodatne opreme, poput krovnog kofera, nosača bicikala i nosača skija, je veoma lako zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovnih šipki.

Precizne dimenzije

Dužina krovnih šipki je 118cm, dok je maksimalna nosivost 75kg. Ove šipke su dizajnirane tako da pruže maksimalnu podršku i sigurnost prilikom prevoza tereta.

Pažljivo montiranje

Molimo vas da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje krovnih šipki i uputstvo za montiranje krovnog kita pre nego što započnete sa procesom montaže. Važno je da se strogo pridržavate navedenih uputstava kako biste obezbedili pravilnu i sigurnu montažu.

Bezbednosna uputstva

Uvek se pridržavajte bezbednosnih uputstava prilikom korišćenja krovnih nosača. Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, slobodno nas kontaktirajte putem telefona i naš tim će vam pružiti neophodne informacije.

Dakle, ako tražite kvalitetne krovne nosače za vaš Hyundai ix35 5 vrata (2010-2015), preporučujem vam da razmotrite opciju krovnih nosača Hyundai ix35 5 vrata (2010-2015), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark. Ovi krovni nosači su visokog kvaliteta, sigurni i pouzdani. Uz njih možete biti potpuno spremni za putovanja i avanture. Ne zaboravite da obezbedite dodatnu sigurnost i zaštitu uz bravice za zaključavanje nosača.

Prednosti:

  • Izuzetno visok kvalitet
  • Siguran i pouzdan
  • Estetski privlačan dizajn

[Za poru

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja