рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Hyundai i30 (III/PD) CW (2017-), alu šipke – Cruz Airo Fix

24.960 рсд

SKU: GTC8646 Kategorija:

KROVNI NOSAČI HYUNDAI I30 (III/PD) CW (2017-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX

Kvalitetni krovni nosači za vaše potrebe prevoza

Kada je u pitanju prevoz tereta na vašem vozilu, krovni nosači su savršeno rešenje. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog ili čeličnog profila, ovi nosači pružaju optimalnu sigurnost i pouzdanost. Set krovni nosača je kompletna jedinica spremna za ugradnju, a dostupni su u različitim verzijama koje odgovaraju tipu krova automobila. Bez obzira da li vaše vozilo ima pričvrsne tačke na krovu, uzdužne šine ili integrisane uzdužne šine, mi imamo pravo rešenje za vas.

Sertifikovani i pouzdani krovni nosači

Svi Cruz krovni nosači poseduju prestižne sertifikate kao što su GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. To znači da su ovi nosači prošli stroge bezbednosne standarde i garantuju vam visok nivo sigurnosti tokom prevoza tereta. Kada kupite krovne nosače u našim maloprodajnim objektima, dobijate i besplatnu montažu, što dodatno olakšava proces i pruža vam potpunu sigurnost.

Sveprisutna primena krovnih nosača

Krovni nosači su neophodan deo opreme za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Bez obzira da li planirate porodični odmor, izlet na skijanje ili vožnju biciklom u prirodi, naši krovni nosači će vam pružiti sve što vam je potrebno za bezbedan i udoban prevoz tereta.

Set uključuje krovne šipke i krovne hvatače

Naš set krovnih nosača za Hyundai i30 (III/PD) CW (2017-) se sastoji od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača. Krovne šipke su napravljene od aerodinamičnog aluminijuma, što im daje atraktivan izgled i istovremeno smanjuje otpor vazduha. Hvatači (stope) su izrađene od izdržljivog čelika, dok su poklopci hvatača napravljeni od izdržljive ABS plastike. Ovaj set krovnih nosača pruža vam visok nivo kvaliteta i funkcionalnosti.

Aerodinamične šipke za maksimalnu efikasnost

Naše krovne šipke Airo Fix su aerodinamičnog dizajna, što znači da su oblikovane poput avionskih krila. Ovaj dizajn smanjuje otpor vazduha i doprinosi smanjenju buke tokom vožnje. Krovne šipke Airo Fix su takođe kompatibilne sa estetskim izgledom novih modela vozila, dodajući im ekskluzivan i atraktivan izgled.

Lako montiranje i visoka nosivost

Montiranje dodatne opreme na krovne šipke je veoma jednostavno zahvaljujući kanalu na gornjoj strani šipki. Bilo da želite da montirate krovni kofer, nosače za bicikle ili skije, to možete učiniti bez ikakvih problema. Dužina šipki je 118cm, a maksimalna nosivost je impresivnih 75kg. To znači da možete prevoziti sve što vam je potrebno bez brige o sigurnosti.

Specifikacije:

 • Tip: Krovni nosači
 • Model: Hyundai i30 (III/PD) CW (2017-)
 • Materijal: Aluminijumske šipke
 • Dužina šipki: 118cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg

Prednosti

 • Aerodinamičan dizajn za smanjenje otpora vazduha
 • Visok nivo sigurnosti sertifikovan GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU
 • Kompatibilno sa novim modelima vozila
 • Jednostavno montiranje dodatne opreme
 • Maksimalna nosivost od 75kg

Uzmi svoje krovne nosače Hyundai i30 (III/PD) CW (2017-) danas!

Nemoj propustiti priliku da nabaviš krovne nosače najvišeg kvaliteta za svoj Hyundai i30 (III/PD) CW (2017-). Sa ovim nosačima, možeš lako prevoziti teret na krovu svog vozila bez brige o sigurnosti ili efikasnosti. Kupovina kod nas takođe ti pruža besplatnu montažu, što je dodatna prednost koju ne smete propustiti. Poruči svoje krovne nosače danas i uživaj u udobnom i sigurnom prevozu tereta na svom vozilu.

UPOZORENJE: Ova doumentacija o proizvodu se temelji samo na informacijama koje sam dobio o proizvodu. Autentične funkcije i karakteristike proizvoda mogu se razlikovati. Molim te da posetite stranicu proizvoda za tačne informacije.

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja