рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Honda Civic VI (1994-2000) 5 vrata – Cam Logico 41014

7.800 рсд

SKU: GTC10768 Kategorija:

KROVNI NOSACI HONDA CIVIC VI (1994-2000) 5 VRATA – CAM LOGICO 41014

Krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vašem vozilu.

Specifikacija

  • Napravljeni od kvalitetnog čeličnog profila
  • Kompletan set spreman za ugradnju
  • Dostupni u različitim verzijama za različite tipove krova vozila

Opis proizvoda

Krovni nosači za Honda Civic VI (1994-2000) sa 5 vrata su neophodan dodatak za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikla. Cam Logico krovni nosači su vrhunskog kvaliteta i osiguravaju sigurnost i pouzdanost tokom prevoza tereta na krovu vašeg vozila.

Ovaj kompletan set krovnih nosača je idealan za Honda Civic VI model sa 5 vrata. Cena ovog seta je prikazana na OXO MARKET i uključuje sve delove potrebne za montažu.

Napomena: Ovi krovni nosači su namenjeni samo vozilima sa ili bez pričvrsnih tačaka, bez uzdužnih šina.

Set uključuje

  • Četiri crno obojene čelične sisteme za pričvršćivanje (krovne sape) sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena. Ovi dodaci osiguravaju čvrsto pričvršćivanje nosača na krov vašeg vozila.
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm u zavisnosti od modela automobila. Šipke su dimenzija 40x25mm i debljine 1,2mm. One su zaštićene crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.

Preporučena nosivost

Ovi krovni nosači ima preporučenu nosivost od 50kg, što znači da možete bezbedno prevoziti različite terete na krovu vašeg vozila.

Saveti i preporuke

Ukoliko niste sigurni da su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš automobil, slobodno nas pozovite na broj 021/442-954. Naš tim će vas rado uputiti i pružiti vam sve potrebne informacije.

Takođe, posetite zvaničnu stranicu proizvoda kako biste se detaljnije informisali o specifikacijama i karakteristikama ovih krovnih nosača.

Pogledajte i ostalu ponudu krovnih nosača na OXO MARKET. Imamo širok izbor kvalitetnih proizvoda za sve vrste vozila.

Prednosti

  • Bezbedan i pouzdan način prevoza tereta na krovu vašeg vozila
  • Kompletan set spreman za ugradnju
  • Visok kvalitet materijala i izrade

Naručite krovne nosače Honda Civic VI (1994-2000) sa 5 vrata – Cam Logico 41014 danas i iskoristite sve prednosti koje pružaju ovaj vrhunski proizvod!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja