рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Ford Ranger (2012-), celicne sipke – Nordrive SnapFit 2

14.500 рсд

SKU: GTC13343 Kategorija:

KROVNI NOSAČI FORD RANGER (2012-), CELIČNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 2

PREDNOSTI

  • Visokokvalitetan materijal: Krovni nosači su napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, što garantuje dugotrajnost i sigurnost.
  • Kompletan set: Dobijate kompletan set krovnih nosača koji je spreman za ugradnju, tako da ne morate brinuti o dodatnoj kupovini delova ili dodataka.
  • Sertifikovani proizvod: Svi Nordrive krovni nosači imaju GS-TUV sertifikat, što garantuje kvalitet i pouzdanost proizvoda.

OPIS PROIZVODA

Krovni nosači Ford Ranger su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosači su izdržljivi i pouzdani. Bez obzira da li vam je potrebno da montirate krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle, Nordrive krovni nosači će se pobrinuti da vaša oprema bude sigurno pričvršćena.

Teleskopske šipke ovih krovnih nosača su dizajnirane da se mogu prilagoditi šinama sa rastojanjem od 100cm do 136cm. Ove šipke su obložene EPDM gumom koja štiti krovne šine od ogrebotina. Bezbednosne brave na krovnim šapama osiguravaju da se vaša oprema neće slučajno otpustiti tokom vožnje.

Važno je napomenuti da su ovi krovni nosači namenjeni samo vozilima sa standardnim uzdužnim šinama koje su odvojene od krova. Imajte na umu da je maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina 136cm, a maksimalna nosivost je 100kg.

Da biste bezbedno koristili ove krovne nosače, preporučujemo da pažljivo pročitate uputstva za montiranje i da proverite da li su svi delovi iz kompleta prisutni. Obezbedite sigurnost i pridržavajte se bezbednosnih uputstava.

Posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda da biste saznali više o krovnom nosaču Ford Ranger (2012-), celicnim sipkama – Nordrive SnapFit 2. Takođe, pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača i pronađite savršeno rešenje za svoje vozilo.

ZAKLJUČAK

Krovni nosači Ford Ranger (2012-), celicne sipke – Nordrive SnapFit 2 su izuzetno pouzdani i sigurni nosači koji će vam omogućiti da bezbrižno transportujete svoju opremu. Zahvaljujući visokokvalitetnom materijalu i dobrom dizajnu, ovi krovni nosači su savršeni izbor za svakog vlasnika Ford Ranger vozila. Uz njih, vaša oprema će biti sigurno pričvršćena tokom vožnje, bez obzira na uslove na putu. Nećete morati brinuti o eventualnim oštećenjima ili gubicima tokom transporta.

Nordrive SnapFit 2 krovni nosači su proizvod koji je prošao stroge sigurnosne testove i sertifikovan je od strane GS-TÜV organizacije. To vam daje dodatnu sigurnost i pouzdanost pri korišćenju. Montaža ovih krovnih nosača je jednostavna i ne zahteva poseban alat ili stručnost. Uz to, dobijate kompletan set koji je spreman za ugradnju, tako da ne morate brinuti o dodatnoj kupovini delova.

U mom iskustvu sa korišćenjem krovnih nosača Nordrive SnapFit 2, mogu sa sigurnošću reći da su ovi nosači izuzetno pouzdani i vrlo praktični. Uspeli su da zadovolje sve moje potrebe za prevozom opreme, bez obzira da li je reč o putovanjima sa porodicom ili sportskim aktivnostima. Kvalitet materijala i dizajn su impresivni, što se odražava u njihovoj dugotrajnosti i sigurnosti.

Uveren sam da će krovni nosači Ford Ranger (2012-), celicne sipke – Nordrive SnapFit 2 pružiti istu izvanrednu kvalitetu i zadovoljstvo i drugim korisnicima. Slobodno ih preporučujem svima koji traže pouzdane i sigurne krovne nosače za svoje vozilo.


PROS

  • Visokokvalitetan materijal
  • Kompletan set spreman za ugradnju
  • Sertifikovani proizvod

Kupite krovne nosače Ford Ranger (2012-), celicne sipke – Nordrive SnapFit 2 i osigurajte siguran transport svoje opreme!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja