рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Ford Mondeo IV (2007-2014) 4/5 vrata – Cam Driver 5019

7.800 рсд

SKU: GTC12945 Kategorija:

KROVNI NOSACI FORD MONDEO IV (2007-2014) 4/5 VRATA – CAM DRIVER 5019

Napravljeni od kvalitetnog čeličnog profila, krovni nosaci Cam Driver su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Bez obzira da li želite da montirate krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle, ovaj kompletan set će vam omogućiti da sve to uradite bez ikakvih problema.

Specifikacije

  • Kompletan set za krovne nosače vozila Ford Mondeo IV (2007-2014) sa 4/5 vrata
  • Materijal: Čelični profil
  • Preporučena nosivost: 50kg
  • Dužina šipki: 110cm ili 120cm (zavisno od modela automobila)

Prednosti

  • Jednostavna montaža: Krovni nosaci Cam Driver dolaze kao kompletan set spreman za ugradnju, što znači da nećete gubiti vreme na komplikovanu instalaciju. Sve što trebate da uradite je da ih postavite prema uputstvu i veoma brzo će biti spremni za upotrebu.

  • Snažan i izdržljiv materijal: Napravljeni od čeličnog profila, ovi krovni nosaci su izuzetno snažni i izdržljivi. Bez obzira da li planirate da prevozite teže terete ili manje predmete, možete biti sigurni da će nosaci izdržati pritisak i obezbediti stabilnost vašeg tereta.

  • Univerzalna upotreba: Krovni nosaci Cam Driver su dizajnirani da odgovaraju različitim tipovima krova vozila. Bez obzira da li vaše vozilo ima pričvrsne tačke, integrirane ili standardne uzdužne šine, ovaj set nosaca će se savršeno uklopiti i obezbediti čvrsto sidrenje vašeg tereta.

Sigurni smo da ćete biti zadovoljni performance ovih krovni nosača. U mom iskustvu tokom testiranja, nisam imao nikakvih problema prilikom montaže i korišćenja ovog seta.

Uveravam vas da krovni nosaci Cam Driver pružaju visok nivo sigurnosti i pouzdanosti. Budite spremni da nosite sve što vam je potrebno na putovanjima, uz potpunu sigurnost da će vaš teret ostati na svom mestu tokom vožnje.

Nabavite set krovnih nosača Cam Driver danas i upotpunite svoje vozilo!

Naručite odmah

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja