рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Ford Kuga (II) 5 vrata (2012-2019), alu šipke – Cruz Airo R Dark

18.500 рсд

SKU: GTC7192 Kategorija:

KROVNI NOSACI FORD KUGA (II) 5 VRATA (2012-2019), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO R DARK

FAKTUALAN PROIZVOD

Krovni nosaci Ford Kuga (II) 5 vrata (2012-2019), alu šipke – Cruz Airo R Dark

Krovni nosaci su savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od najkvalitetnog aluminijumskog ili čeličnog profila u zavisnosti od modela nosača. Krovni nosači se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama zavisno o tipu krova automobila (sa i bez pričvrsnih tačaka na krovu, sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova ili sa integrisanim uzdužnim šinama).

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate: GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU.

Svaki kupac pri kupovini krovnog nosača u našim maloprodajnim objektima ima obezbeđenu besplatnu montažu krovnog nosača!

Krovni nosači su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla.

Set za montažu krovnih nosača se isporučuje u kompletu od 2 krovne šipke sa hvatačima (stopama) koji se direktno monitraju na uzdužne šine i uključeni su u cenu. Prikazana cena ovog proizvoda se odnosi na navedeni set.

Bravice su uključene u cenu krovnog nosača Airo R Dark.

Samo za vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova.

Navedeni Set krovnih nosača se sastoji od: Krovne šipke – Cruz Airo R Dark. Aerodinamične aluminijumske šipke u crnoj boji (avionsko krilo), za vozila opremljena originalnim uzdužnim krovnim šinama odvojenim od krova. Za karavan, SUV i multivan vozila.

Krovni šipke Airo R su atraktivnog i ekskluzivnog dizajna u skladu sa estetskim izgledom novih modela vozila. Krovne šipke Airo R omogućuju lako i jednostavno postavljanje na krov vozila direktnim kačenjem na uzdužne krovne šine bez upotrebe dodatnog kita za montiranje. Izrađene su od najkvalitetnijeg aluminijuma. Imaju odličan aerodinamički koeficijent, manji otpor vetra i smanjen nivo buke za razliku od jeftinijih krovnih nosača. Dodatna oprema poput krovnog kofera, nosača bicikala i nosača skija se lako montira na krovni nosač zahvaljujući kanalu na gornjoj strani šipke.

Dužina šipki je 133cm, a maksimalna nosivost je 75kg.

Molimo vas da pročitate Upustvo za Montiranje Krovnih šipki.

Molimo vas da pažljivo pročitate Bezbednosno Upustvo, i da se strogo pridržavate navedenih pravila.

Ako niste sigurni da li su navedeni krovni nosači odgovarajući za vaš auto možete pozvati tehničku podršku na 021/442-954, ili 021/6339-223.

Zemlja porekla: Španija.

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača.

PREDNOSTI

  • Aerodinamični dizajn sa odličnim aerodinamičkim koeficijentom
  • Visokokvalitetni aluminijumski materijal
  • Laka montaža na uzdužne krovne šine
  • Maksimalna nosivost od 75kg
  • Bezbednost obezbeđena sertifikatima GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU

AKCIJA! Kupite svoje krovne nosače Ford Kuga danas i dobićete besplatnu montažu!

Za sve dodatne informacije i porudžbine, posetite našu zvaničnu stranicu na OXO MARKET ili pozovite našu korisničku podršku na 021/442-954 ili 021/6339-223.


Napomena: Ovaj opis proizvoda je napravljen na osnovu pruženih informacija i ne odražava stvarne karakteristike i benefite proizvoda. Obratite se direktan prodajnom timu za najtačnije informacije.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja