рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Ford Kuga (2008-2013), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13210 Kategorija:

KROVNI NOSACI FORD KUGA (2008-2013), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Krovni nosaci Ford Kuga za prevoz bezbedan i jednostavan

Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila

Krovni nosaci Ford Kuga su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Ovi nosaci su napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila koji garantuje izdržljivost i sigurnost.

Kompletan set krovni nosaca jednostavan za montažu

Nordrive SnapFit 1 je kompletan set krovni nosača koji je spreman za ugradnju na Ford Kugu (2008-2013). Bez ikakvih dodatnih delova ili alata, možete jednostavno montirati ove nosače na svoje vozilo.

Sertifikat GS-TÜV za garanciju kvaliteta

Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, što znači da su prošli rigorozne bezbednosne i kvalitativne testove. Možete biti sigurni da su ovi nosači pouzdani i da će vaš teret biti sigurno i stabilno pričvršćen.

Savršeni nosaci za prevoz kofera, ski nosača i bicikala

Krovni nosači Ford Kuga su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Sada možete bezbedno prevoziti sve svoje stvari na putovanjima ili uživati u sportovima na otvorenom.

Teleskopske šipke sa čeličnim pojasom za savršeno prianjanje

Šipke ovih nosača su teleskopske, izrađene od visokokvalitetnog čelika. Dizajnirane su tako da se mogu ugraditi na šine vozila koje imaju rastojanje od 80cm do 111cm. Pomoću čeličnog pojasa, krovne šape savršeno prianjaju na krovne šine i sprečavaju njihovo pomeranje tokom vožnje.

Zaštita od ogrebotina uz pomoć EPDM gume

Krovne šape i čelični pojas su obloženi EPDM gumom kako bi zaštitili krovne šine od ogrebotina. Na taj način, vaše vozilo će ostati u besprekornom stanju čak i nakon čestog prevoza tereta.

Bezbednosne brave za dodatnu sigurnost

Krovne šape ovih nosača su opremljene bezbednosnim bravama koje obezbeđuju da se teret koji nosite na krovu vozila ne pomera tokom vožnje. Možete biti sigurni da je vaša roba sigurna i da će stići na odredište netaknuta.

Važne informacije o upotrebi

Ovi krovni nosači su namenjeni vozilima sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 111cm, a maksimalna nosivost je 100kg.

Pre nego što počnete sa montažom, pažljivo pročitajte upustva za montiranje koja su priložena uz proizvod. Takođe, pročitajte bezbednosna uputstva i strogo se pridržavajte navedenih pravila kako biste osigurali sigurnu upotrebu nosača.

Prednosti

  • Visokokvalitetni čelični nosaci za siguran i pouzdan prevoz
  • Jednostavna montaža bez potrebe za dodatnim delovima ili alatima
  • Bezbednosne brave za sigurno pričvršćivanje tereta

Za sve vaše potrebe prevoza, krovni nosaci Ford Kuga su idealan izbor. Uverite se sami u njihovu kvalitet i sigurnost, i uživajte u bezbednom prevozu svojih stvari. Sada možete lako i praktično prevoziti kofer, bicikle ili doneti skijašku opremu na vaše omiljene destinacije. Ne čekajte više, nabavite svoje krovne nosače Ford Kuga i uživajte u udobnom putovanju.

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja