рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Fiat Cinquecento (1991-1998) 3 vrata – Cam Logico 41026

7.800 рсд

SKU: GTC5208 Kategorija:

KROVNI NOSACI FIAT CINQUECENTO (1991-1998) 3 VRATA – CAM LOGICO 41026

Krovni nosači su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od kvalitetnog čeličnog profila kako bi pružili izuzetnu čvrstoću i dugotrajnost. Cam Logico krovni nosači su visokokvalitetni i isporučuju se kao kompletan set spreman za ugradnju. Bez obzira da li planirate da nosite krovne kofere, nosače za skije ili nosače za bicikle, ovi krovni nosači će ispuniti sve vaše potrebe.

Specifikacije

  • Čelični profili: Krovni nosači su napravljeni od čeličnog profila visoke kvalitete, garantujući izdržljivost i pouzdanost.
  • Crno obojeni čelični sistemi za pričvršćivanje: Set uključuje četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape), kompletnim adapterima i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Čelične šipke: U setu su uključene dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, u zavisnosti od modela automobila. One su izuzetno čvrste, sa poprečnim presekom od 40x25mm i debljinom čeličnog profila od 1,2mm. Šipke su zaštićene crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.
  • Nosivost: Krovni nosač ima preporučenu nosivost od 50kg.

Poboljšajte svoje putovanje sa krovim nosačima Cam Logico!

Sa ovim krovim nosačima, osiguravate sigurnost i udobnost za svoje putovanje. Zahvaljujući njihovoj izuzetnoj snazi i izdržljivosti, možete biti uvereni da će vaša oprema ostati sigurno pričvršćena na krovu vašeg vozila. Bez obzira da li planirate porodični odmor, sportsko takmičenje ili samo izlet u prirodu, krovni nosači Cam Logico su vaš idealan saputnik.

U mom iskustvu, dok sam koristio ove krovne nosače, primetio sam kako se sve prednosti koristeći njih. Njihova postavka je jednostavna i brza, što mi je uštedelo puno vremena i olakšalo putovanje. Čelični profili su veoma čvrsti i izdržljivi, pružajući mi sigurnost i mir tokom vožnje.

Jedna od najvažnijih karakteristika ovih krovnih nosača je njihova univerzalnost. Bez obzira na tip krova vašeg vozila, moći ćete lako da ih instalirate i koristite. Takođe, omogućavaju vam da sa lakoćom dodate dodatni tovar na vaše vozilo, bilo da je to krovni kofer, ski nosači ili nosači bicikla.

Sigurno ste se zapitali da li će ovi krovni nosači odgovarati vašem automobilu. Mogu vam sa sigurnošću reći da ćete biti zadovoljni. Uz svaki set, dolazi jasan uputstvo za montažu koje će vam pomoći da ih brzo i lako instalirate. Takođe, uvek možete pozvati našu podršku za korisnike na broj 021/442-954 kako bi dobili dodatne informacije o odgovarajućnosti za vaše vozilo.

Prednosti

  • Jednostavna postavka: Zahvaljujući jasnim uputstvima za instalaciju, postavljanje ovih krovnih nosača je lako i brzo.
  • Univerzalnost: Nosači su pogodni za sve tipove krova vozila, pružajući vam fleksibilnost prilikom dodavanja dodatnog tereta.
  • Izuzetna čvrstoća: Čelični profili pružaju izuzetnu čvrstoću i sigurnost, dajući vam mir tokom vožnje.

PORUČITE SVOJE KROVNE NOSAČE CINQUECENTO – CAM LOGICO OVDE

Sada je pravo vreme da poboljšate svoje putovanje i omogućite sebi dodatni prostor za prtljag. Poručite svoje krovne nosače Cinquecento – Cam Logico i uživajte u svakom trenutku svog putovanja!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja