рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Daihatsu Terios I Suv (1997-2005) – Cam Logico 41004

7.800 рсд

SKU: GTC10760 Kategorija:

KROVNI NOSACI DAIHATSU TERIOS I SUV (1997-2005) – CAM LOGICO 41004

Kvalitetni krovni nosači za vašu vozilu

Krovni nosači Daihatsu Terios I Suv (1997-2005) – Cam Logico 41004 su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza. Napravljeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila, što garantuje izdržljivost i dugotrajnost. Ovi krovni nosači su dostupni kao kompletan set, spremni za jednostavnu ugradnju. Bez obzira na tip krova vašeg vozila, Cam Logico krovni nosači će se savršeno uklopiti.

Montaža i funkcionalnost

Krovni nosači su neophodan deo za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Spremni su za postavljanje na vaše vozilo i pružaju sigurnu i pouzdanu podršku. Ovi krovni nosači su kompletan set koji uključuje četiri crno obojene čelične sisteme za pričvršćivanje sa adapterima i poklopcima od polipropilena. Takođe, set sadrži i dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, u zavisnosti od modela automobila.

Izuzetna izdržljivost i bezbednost

Šipke su prekrivene crnim plastičnim omotačem koji osigurava snažno prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake. Ovi krovni nosači imaju preporučenu nosivost od 50kg, što znači da možete prevoziti svoje terete bez brige. Bezbednost vašeg tereta je na prvom mestu, a ovi krovni nosači pružaju pouzdanost i sigurnost tokom putovanja.

Konsultujte stručnjaka

Ukoliko niste sigurni da li ovi krovni nosači odgovaraju vašem automobilu, slobodno nas pozovite na broj 021/442-954. Naš stručni tim će vam pružiti sve potrebne informacije i pomoći vam da odaberete pravi proizvod za vaše potrebe.

Dostupni na OXO MARKET

Za sve ljubitelje kvalitetne opreme za automobile, OXO MARKET nudi širok asortiman proizvoda. Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača i pronađite idealno rešenje za svoje vozilo.


Prednosti:
– Visokokvalitetni krovni nosači od čeličnog profila
– Kompletan set spremni za jednostavnu ugradnju
– Pouzdana nosivost od 50kg


ZA PORUDŽBINU I DODATNE INFORMACIJE POSETITE OXO MARKET

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja