рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Dacia Logan I Sedan 4 vrata (2004-2012), alu šipke – Cruz Oplus AX

14.300 рсд

SKU: GTC9563 Kategorija:

KROVNI NOSAČI DACIA LOGAN I SEDAN 4 VRATA (2004-2012), ALU ŠIPKE – CRUZ OPLUS AX

Krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, ovaj set krovnih nosača je spreman za brzu i jednostavnu ugradnju. Bez obzira na tip krova vašeg automobila, ovaj set će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Specifikacije:

 • Model: Dacia Logan I Sedan 4 vrata (2004-2012)
 • Tip: Alu šipke – Cruz Oplus AX
 • Dužina šipki: 128cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg

Prednosti krovnih nosača:

 • Sigurni i stabilni: Krovnim nosačima Cruz Oplus AX možete biti sigurni da će vaša dodatna oprema biti čvrsto i stabilno montirana na krovu vozila.
 • Jednostavna montaža: Zahvaljujući jednostavnom dizajnu i integriranim tačkama za montažu, postavljanje ovih krovnih nosača je brzo i jednostavno. Uz svaki set dolazi i uputstvo za montažu kako biste bili sigurni da je sve ispravno postavljeno.
 • Višenamenski: Ovi krovni nosači su idealni za montažu krovnih kofera, nosača za bicikle, nosača za skije i drugih dodatnih komponenti. Bez obzira na to šta vam treba, ovi nosači će vam omogućiti da na jednostavan način prenesete sve što vam je potrebno.

Uz ovaj set krovnih nosača, dobijate i kompletnu opremu za montiranje. Set se sastoji od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope), koji su dizajnirani da savršeno odgovaraju ovim nosačima. Uz opcione bravice za zaključavanje nosača, možete biti sigurni da je vaša dodatna oprema sigurna i zaštićena.

Cruz krovni nosači su sertifikovani od strane GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje kvalitet i bezbednost ovih proizvoda. Takođe, uz svaku kupovinu krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima, obezbeđena je besplatna montaža, tako da možete biti sigurni da je sve ispravno postavljeno.

Ako niste sigurni da li ovi krovni nosači odgovaraju vašem automobilu, slobodno nas pozovite na brojeve 021/442-954 ili 021/6339-223. Naša tehnička podrška će vam rado pomoći i pružiti sve potrebne informacije.

Uverite se da vaša dodatna oprema bude sigurno i pouzdano montirana na krovu vašeg vozila. Izaberite Cruz Oplus AX krovne nosače i budite spremni za sve avanture koje vas čekaju!

Prednosti:

 • Jednostavna montaža
 • Sigurno i stabilno
 • Višenamenski
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja