рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Citroen Xsara Picasso 5v (04-08), alu sipke – G3 Pacific Alu

11.250 рсд

SKU: GTC11269 Kategorija:

KROVNI NOSAČI CITROEN XSARA PICASSO 5V (04-08), ALU SIPKE – G3 PACIFIC ALU

Idealno rešenje za prevoz na vašem vozilu

Opis proizvoda

Krovni nosači Citroen Xsara Picasso 5v (04-08), alu sipke – G3 Pacific Alu su visokokvalitetni nosači koji pružaju idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, ovi krovni nosači su izuzetno izdržljivi i pružaju sigurnost prilikom prevoza.

City Crash sertifikat za bezbednost

Svi G3 krovni nosači, uključujući Pacific Alu modele, poseduju City Crash sertifikat, što garantuje njihovu sigurnost prilikom sudara. Svi modeli G3 krovnih nosača (Open, Pacific, Clop) su prošli ISO/PAS testove, što ih svrstava među najpouzdanije i najsigurnije na tržištu. Svi krovni nosači su testirani udarnom snagom od 8G i su testirani na nosivost od 50 kg (za Pacific nosače čak 75 kg).

Univerzalna upotreba za krovne kofera, ski nosače i nosače za bicikle

Ovi krovni nosači su neophodan deo opreme za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Bez obzira na to da li planirate porodično putovanje, zimski odmor na planini ili rekreativnu vožnju bicikla, G3 Pacific Alu krovni nosači će vam omogućiti bezbedno i sigurno prevoziti sve potrebne stvari.

Jednostavna montaža i izdržljivost

Set G3 Pacific Alu krovnih nosača se sastoji od 2 krovne šipke i 4 šape. Ovi krovni nosači su napravljeni od visokokvalitetnog aluminijuma koji je izuzetno izdržljiv. Krajevi šipki poseduju posebne poklopce koji služe da zaštite krajeve od oštećenja. Montiranje ovih krovnih nosača je veoma jednostavno i može se obaviti uz nekoliko koraka. Uz kupovinu krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima, nudimo i besplatnu montažu kako biste sebe poštedeli muke oko njihove instalacije.

Specifikacije

 • Set od 2 krovne šipke i 4 šape
 • Univerzalna upotreba za vozila opremljena sa ili bez pričvrsnih tačaka (bez uzdužnih šina)
 • Maksimalna nosivost: 50 kg
 • Visokokvalitetni aluminijumski profil
 • City Crash sertifikat za bezbednost

Prednosti

 • Izuzetna sigurnost: G3 Pacific Alu krovni nosači poseduju City Crash sertifikat, pružajući vam sigurnost prilikom prevoza.
 • Izdržljiv materijal: Napravljeni od visokokvalitetnog aluminijuma, ovi krovni nosači su izuzetno izdržljivi i dugotrajni.
 • Jednostavna montaža: Montiranje ovih krovnih nosača je veoma jednostavno i može se obaviti uz nekoliko koraka.

Zaključak

G3 Pacific Alu krovni nosači su odličan izbor za sve koji žele sigurnost i pouzdanost prilikom prevoza tereta na krovu svog vozila. Napravljeni od visokokvalitetnog aluminijuma, ovi nosači su izuzetno izdržljivi i dugotrajni. Montaža je veoma jednostavna, a uz besplatnu montažu u našim maloprodajnim objektima, možete biti sigurni da su krovni nosači pravilno i sigurno postavljeni.

Naručite G3 Pacific Alu krovne nosače već danas i obezbedite siguran i bezbedan prevoz na krovu svog vozila!

Prednosti

 • Izuzetna sigurnost
 • Izdržljiv materijal
 • Jednostavna montaža

Naručite G3 Pacific Alu krovne nosače već danas i obezbedite siguran i bezbedan prevoz na krovu svog vozila!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja