рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Citroen C4 Grand Picasso (2006-2013), alu sipke – Nordrive Yuro XL

9.500 рсд

SKU: GTC13049 Kategorija:

KROVNI NOSACI CITROEN C4 GRAND PICASSO (2006-2013), ALU SIPKE – NORDRIVE YURO XL

Prednost krovni nosaca za Citroen C4 Grand Picasso

Pre skoro dve decenije, kada sam kupio svoj prvi automobil, nisam ni sanjao da će mi ovakav proizvod olakšati prevoz stvari na mojoj limuzini. Krovni nosaci Citroen C4 Grand Picasso su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza, bez obzira da li želite da nosite krovne koferi, ski opremu ili bicikle.

Kvalitetan dizajn i lakoća montaže

Nordrive Yuro XL krovni nosaci su napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, koji im daje izuzetnu izdržljivost i dug vek trajanja. Sa svojim jedinstvenim dizajnom, šipke su eloksirane i otporne na klizanje, kako bi sprečile oštećenja vaših stvari tokom transporta.

Montaža bez muke

Montiranje ovih krovnih nosaca je jednostavno kao igračka. Sve što vam je potrebno je da pravilno pridržavate uputstva za montažu. Set dolazi sa svim potrebnim delovima, pa vam neće biti potrebni dodatni alati ili pribor.

Sigurnost na prvom mestu

Pre nego što stavite stvari na krov vašeg vozila, uverite se da su krovni nosaci čvrsto montirani. Sa Nordrive Yuro XL nosačima, ne morate brinuti o sigurnosti. Svi nosači su sertifikovani od strane GS-TÜV, što znači da su prošli stroge testove i zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta i bezbednosti.

Kompatibilnost sa Citroen C4 Grand Picasso (2006-2013)

Krovni nosaci Citroen C4 Grand Picasso su posebno dizajnirani za modele proizvedene između 2006. i 2013. godine. Pažljivo su prilagođeni kako bi se savršeno uklopili sa dizajnom vašeg vozila.

Bezbednost na prvom mestu

Vaša sigurnost je uvek naša glavna briga. Zato, pre upotrebe krovnih nosaca, molimo vas da pažljivo pročitate uputstva za montažu i bezbednosna uputstva. Pratite sve navedene smernice kako biste osigurali sigurnu vožnju i transport vaših stvari.

Prednosti:

  • Jednostavna montaža
  • Visoka izdržljivost i dug vek trajanja
  • Sigurnost odobrena od strane GS-TÜV

Ne propustite priliku da olakšate prevoz stvari na vašem vozilu. Nabavite krovne nosace Citroen C4 Grand Picasso i uživajte u sigurnosti i udobnosti putovanja.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja