рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Citroen C3 I 5 vrata (2002-2009), alu šipke – Cruz Airo T Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8965 Kategorija:

KROVNI NOSAČI CITROEN C3 I 5 VRATA (2002-2009), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T DARK

Krovni nosači koji će ispuniti sve vaše potrebe

Krovni nosači su neophodan dodatak za prevoz tereta na vašem vozilu. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, krovni nosači su savršeno rešenje za sve vaše potrebe. Ovi krovni nosači dolaze kao potpuni set spreman za montažu. U zavisnosti od modela nosača, mogu biti napravljeni od aluminijuma ili čelika, u skladu sa vašim potrebama.

Sertifikovani i bezbedni

Svi Cruz krovni nosači poseduju prestižne sertifikate kao što su GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Na taj način, možete biti sigurni da je vaša sigurnost na prvom mestu. Sa svakom kupovinom krovnog nosača, obezbeđena je i besplatna montaža istog.

Višenamenski dodatak za vaše vozilo

Krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Sa ovim nosačima, možete sigurno prevoziti sve što vam je potrebno na vašim putovanjima.

Aerodinamične aluminijumske šipke u ekskluzivnom dizajnu

Cruz Airo T Dark krovne šipke su aerodinamičnog dizajna i izrađene od visokokvalitetnog aluminijuma. Njihov ekskluzivni dizajn će vam omogućiti da ističete svoj stil na putovanjima. Ove crne šipke se lako i brzo postavljaju na krov vozila. Zahvaljujući svojoj aerodinamičnosti, imaju minimalan otpor vazduha i smanjenu buku u odnosu na jeftinije alternative. Njihovi hvatači su napravljeni od izuzetno kvalitetnog čelika, a poklopci hvatača su izdržljivi i izrađeni od ABS plastike.

Jednostavan za montažu, praktičan za korišćenje

Postavljanje krovnih šipki i dodatne opreme poput krovnih kofera, nosača bicikala ili nosača skija na ove krovne nosače je vrlo jednostavno. Kanal na gornjoj strani krovne šipke olakšava postavljanje i sigurno pričvršćivanje. Ovi krovni nosači su dužine 118cm i mogu nositi teret do 75kg.

Bezbednost i uputstva za montažu

Pre montaže krovne opreme, molimo vas da pažljivo pročitate uputstva koja su priložena. Bezbednost je veoma važna, stoga se strogo pridržavajte uputstava i pravila koja su navedena. Ako niste sigurni da li su ovi nosači odgovarajući za vaš automobil, možete pozvati tehničku podršku na broj 021/442-954 ili 021/6339-223.

Prednosti:

  • Aerodinamične aluminijumske šipke u ekskluzivnom dizajnu
  • Jednostavna montaža i praktično korišćenje
  • Sertifikovano bezbedan proizvod

Donesite odluku i osigurajte sebi sigurno i praktično putovanje uz krovne nosače Citroen C3 I 5 vrata (2002-2009), alu šipke – Cruz Airo T Dark!

Poručite danas i iskoristite sve pogodnosti koje vam pruža OXO MARKET!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja