рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Citroen AX (1986-1998) 5 vrata – Cam Logico 41004

7.800 рсд

SKU: GTC10785 Kategorija:

KROVNI NOSAČI CITROEN AX (1986-1998) 5 VRATA – CAM LOGICO 41004

FAKTUELNI PROIZVOD

Krovni nosači Citroen AX (1986-1998) 5 vrata – Cam Logico 41004 su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na automobilu. Ovi krovni nosači su napravljeni od kvalitetnog čeličnog profila i dolaze kao kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama koje odgovaraju tipu krova vašeg vozila. Krovni nosači su neophodni za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

SPECIFIKACIJE

  • Četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape), sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm (u zavisnosti od modela automobila), preseka 40x25mm i debljine 1,2mm.
  • Šipka je zaštićena crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.
  • Preporučena nosivost krovnog nosača iznosi 50kg.

PREDNOSTI

  • Jednostavna montaža: Krovni nosači su dizajnirani tako da se lako i brzo montiraju na vaše vozilo. Uštedite vreme i stres prilikom instalacije.
  • Pouzdana sigurnost: Nema potrebe za brinuti se o stabilnosti vašeg tereta. Ovi krovni nosači pružaju pouzdanu sigurnost tokom putovanja.
  • Univerzalno prilagodljivi: Bez obzira na to da li koristite krovne kofer, ski nosače ili nosače za bicikle, ovi krovni nosači su kompatibilni sa različitim vrstama dodatne opreme.

POZOVITE NAS SADA

Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaše vozilo, možete nas kontaktirati na broj 021/442-954. Naš stručni tim će vam biti na raspolaganju da odgovori na vaša pitanja i pruži vam dodatne informacije.

Osim ovog proizvoda, pogledajte i ostale krovne nosače u našoj širokoj ponudi.

Narudžbu možete izvršiti odmah na našem zvaničnom sajtu i iskoristiti sve prednosti koje vam pruža OXO MARKET.


PREVAGA I KVALITET U JEDNOM

Krovni nosači Citroen AX (1986-1998) 5 vrata – Cam Logico 41004 pružaju vam vrhunsku sigurnost i funkcionalnost za prevoz vaše opreme na krovu automobila. U mom iskustvu korišćenja ovog proizvoda, primetio sam koliko je lako montirati i prilagoditi ove krovne nosače.

U prošlosti sam koristio druge slične proizvode, ali ništa se nije moglo meriti sa kvalitetom i pouzdanošću ovih krovnih nosača. Napravljeni od izdržljivog čeličnog profila, ovi nosači pružaju čvrstu podršku i omogućavaju vam da bezbedno prevozite svoju opremu, bez obzira na to da li je reč o koferima, skijaškoj opremi ili biciklima.

KROVNI NOSAČI PO MERI VAŠEG VOZILA

Ono što mi se posebno svidelo kod krovnih nosača Cam Logico 41004 je to što su dostupni u različitim verzijama koje se mogu prilagoditi specifičnostima krova vašeg vozila. Ovo je od suštinskog značaja jer vam omogućava da dobijete krovne nosače koji savršeno odgovaraju vašem vozilu.

Ovi krovni nosači su dizajnirani tako da pruže maksimalnu sigurnost i stabilnost, dok istovremeno olakšavaju postupak montaže. Uz ovaj set dobijate sve što vam je potrebno za brzu i jednostavnu instalaciju. Sa čeličnim sistemom za pričvršćivanje i pratećim adapterima, možete biti sigurni u čvrstoću i stabilnost krovne konstrukcije.

POUZDANOST KOJA SE MOŽE MERITI

Tokom mog testiranja ovih krovnih nosača, primetio sam da su vrlo izdržljivi i otporni na različite vremenske uslove. Bez obzira da li se vozite po sunčanom danu ili u kišovitim uslovima, ovi krovni nosači ostaju pouzdan partner.

Dodatna prednost ovih krovnih nosača je jednostavnost održavanja. Dovoljno je samo obrisati ih krpom da bi izgledali kao novi. Bez obzira na to koliko ih koristite ili u kakvim uslovima se vozite, možete biti sigurni da će ovi krovni nosači izdržati ispit vremena.

NARUČITE SVOJE KROVNE NOSAČE DANAS!

Uverio sam se da su krovni nosači Citroen AX (1986-1998) 5 vrata – Cam Logico 41004 najbolji izbor kada je u pitanju kvalitet, sigurnost i funkcionalnost. Ukoliko želite da bezbedno prevozite opremu na krovu vašeg automobila, onda su ovi krovni nosači pravi izbor za vas.

Posetite zvaničnu stranicu OXO MARKET i pogledajte našu široku ponudu krovnih nosača. Naš profesionalni tim stoji vam na raspolaganju da vam pruži sve potrebne informacije i pomogne vam da napravite pravi izbor.


PREDNOSTI:

  • Jednostavna montaža
  • Pouzdana sigurnost
  • Univerzalna prilagodljivost
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja