рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Audi Q5 (II/FY) 5 vrata (2017-), alu šipke – Cruz Airo Fix

20.800 рсд

SKU: GTC9108 Kategorija:

KROVNI NOSAČI AUDI Q5 (II/FY) 5 VRATA (2017-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX

Prednosti

  • Estetski dizajn koji se uklapa sa izgledom novih modela vozila
  • Niska visina šipki doprinosi lepšem izgledu automobila
  • Odličan koeficijent otpora vazduha i poboljšano prigušenje buke za udobnost vožnje

Krovni nosači su ključni dodatak za sve vaše prevozne potrebe na vozilu. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijuma ili čelika, nosači su napravljeni da zadovolje različite potrebe i modele vozila. Uz krovne nosače u kompletu dobijate sve što je potrebno za instalaciju. Takođe, dostupni su u raznim varijantama koje se prilagođavaju različitim tipovima krovova, bilo da imate pričvrsne tačke na krovu ili integrisane uzdužne šine.

Svi Cruz krovni nosači poseduju prestižne sertifikate kao što su GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. To garantuje sigurnost i kvalitet proizvoda.

Kada kupujete krovne nosače u našim prodavnicama, dobijate i besplatnu montažu, kako biste bili sigurni da su ispravno postavljeni.

Krovni nosači su neophodni za montiranje krovnih kofera, nosača za skije ili bicikla.

Krovni nosači Audi Q5 (II/FY) 5 vrata (2017-), alu šipke – Cruz Airo Fix

Set za montažu krovnih nosača sastoji se od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača. Ovaj set je namenjen za Audi Q5 (II/FY) model sa 5 vrata, proizveden od 2017. godine. Prikazana cena se odnosi na ceo set.

Uz krovne nosače možete poručiti i bravice za zaključavanje, iako to nije neophodno za njihovu montažu.

Set krovnih nosača za Audi Q5 (II/FY) se sastoji od:

Krovne šipke – Cruz Airo Fix

Aerodinamične aluminijumske šipke (poput avionskog krila) sa niskim profilom za kačenje na krov automobila. Dizajn šipki je atraktivan i ekskluzivan, savršeno se uklapajući sa estetikom novih modela vozila.

Šipke su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma, a hvatači (stope) su napravljeni od izdržljivog čelika sa poklopcima od ABS plastike. Jedinstveni dizajn hvatača smanjuje visinu krovnog nosača, što doprinosi boljem izgledu automobila.

Krovne šipke Airo Fix imaju odličan koeficijent otpora vazduha i veoma dobro prigušuju buku u odnosu na jeftinije krovne nosače. Gornji deo šipke ima kanal koji vam olakšava postavljanje dodatne opreme kao što su krovni koferi, nosači za bicikle ili skije.

Dužina šipki je 128 cm, a maksimalna nosivost je 75 kg. Pre početka montaže, pročitajte uputstvo koje vam daje sve potrebne informacije.

Krovni Kit – Cruz 936-584

Krovni kit je dizajniran da se savršeno uklopi sa vašim Audi Q5 (II/FY) modelom. Ovaj komplet je izrađen od visokokvalitetnog čelika i neophodan je za sigurno montiranje krovnih šipki na krov automobila. Pre montaže, obavezno pročitajte uputstvo koje će vam dati sve potrebne informacije.

Važno je napomenuti da svi potencijalni kupci treba da prouče bezbednosno uputstvo i strogo se pridržavaju navedenih pravila.

Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš automobil, slobodno kontaktirajte našu tehničku podršku na brojeve +381 21/442-954 ili +381 21/6339-223.

Krovni nosači Audi Q5 (II/FY) sa aluminijumskim šipkama Cruz Airo Fix proizvedeni su u Španiji.

Posetite zvaničnu stranicu proizvoda gde možete pronaći sve detalje o ovim krovim nosačima.

Pogledajte i kompletnu ponudu krovnih nosača na našem sajtu.


Prednosti

  • Estetski dizajn koji se uklapa sa izgledom novih modela vozila
  • Niska visina šipki doprinosi lepšem izgledu automobila
  • Odličan koeficijent otpora vazduha i poboljšano prigušenje buke za udobnost vožnje

NAPOMENA: Ova product description je kreirana na osnovu pruženih podataka o proizvodu i ne odražava stvarne karakteristike i prednosti proizvoda. Molimo vas da se pridržavate specifikacija proizvođača koje se nalaze na zvaničnoj stranici proizvoda. Za bilo kakva dodatna pitanja ili nedoumice, obratite se našem timu podrške.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja