рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Audi A6 (C7) Karavan (2011-2018), alu šipke – Cruz Airo Fix

20.800 рсд

SKU: GTC9132 Kategorija:

Krovni nosači Audi A6 (C7) Karavan (2011-2018), alu šipke – Cruz Airo Fix

Atraktivno rešenje za potrebe prevoza na vašem vozilu

Krovni nosači Audi A6 (C7) Karavan (2011-2018), alu šipke – Cruz Airo Fix su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Napravljeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, što ih čini izuzetno izdržljivim i pouzdanim. Ne samo da su ovi nosači visokog kvaliteta, već su i dizajnirani da se uklope sa estetikom i izgledom novih modela vozila.

Airo Fix šipke: atraktivne i moderne

Krovne šipke Airo Fix su aerodinamične aluminijumske šipke koje imaju niski profil i sjajno se uklapaju na krov vašeg Audi A6 (C7) Karavan (2011-2018). Njihov dizajn je atraktivan i ekskluzivan, prateći moderne trendove i estetiku vozila. Izrađene su od najkvalitetnijeg aluminijuma, što im daje izuzetnu izdržljivost i dugotrajnost.

Izuzetna performansa i udobnost

Krovne šipke Airo Fix imaju nisku visinu hvatača (stopa), što doprinosi smanjenju ukupne visine nosača. Ovo ne samo da pruža lepši izgled vašeg automobila, već i poboljšava aerodinamiku i smanjuje otpor vazduha. Takođe, ove šipke su dizajnirane sa poboljšanim prigušenjem buke, što znači da ćete imati tišu vožnju čak i pri većim brzinama.

Jednostavno montiranje i višenamenska upotreba

Montiranje krovnih nosača Airo Fix je veoma jednostavno i brzo. Zahvaljujući kanalu na gornjoj strani šipke, možete lako postaviti dodatnu opremu poput krovnih kofera, nosača bicikala i nosača skija. Duge šipke dužine 118cm omogućavaju vam da prenesete veće terete sa sigurnošću, jer imaju maksimalnu nosivost od 75kg.

Bezbednost i sertifikati kvaliteta

Vaša bezbednost je naš prioritet. Svi Cruz krovni nosači dolaze sa sertifikatima GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, koji potvrđuju njihovu izuzetnu kvalitetu i sigurnost. Možete biti potpuno sigurni da će vaše terete biti čvrsto i bezbedno fiksirane pri prevozu.

Obezbeđena besplatna montaža

Kao dodatnu pogodnost za naše kupce, nudimo besplatnu montažu krovnih nosača. Naš stručni tim će se pobrinuti da vaši nosači budu pravilno i sigurno montirani na vaše vozilo, tako da se ne morate brinuti o ovom koraku.

Zaključak

Krovni nosači Audi A6 (C7) Karavan (2011-2018), alu šipke – Cruz Airo Fix su vrhunsko rešenje koje vam omogućava da jednostavno i sigurno prevozite terete na krovu svog vozila. Sa svojim atraktivnim dizajnom i izuzetnom performansom, ovi nosači ne samo da će zadovoljiti vaše potrebe za prevozom, već će učiniti da se osećate sigurno, udobno i samouvereno dok vozite.

Prednosti

  • Aerodinamične aluminijumske šipke za atraktivan izgled
  • Performansni dizajn za bolju aerodinamiku i smanjenje otpora vazduha
  • Jednostavno montiranje i višenamenska upotreba
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja