рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Audi A5 Sportback (8TA) 5 vrata (2009-2016), alu šipke – Cruz Airo T

20.800 рсд

SKU: GTC9126 Kategorija:

KROVNI NOSAČI AUDI A5 SPORTBACK (8TA) 5 VRATA (2009-2016), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T

Savršeno rešenje za prevoz na vašem vozilu

Krovni nosači su neophodan dodatak za sve vaše prevozne potrebe. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, krovni nosači su kompletan set spreman za ugradnju. Ovi nosači su savršeni za vaš Audi A5 Sportback (8TA) sa 5 vrata, proizveden od 2009. do 2016. godine. Svojim dizajnom pružaju praktičnost i sigurnost prilikom prevoza raznih tereta.

Sertifikovani kvalitet

Cruz krovni nosači poseduju sertifikate: GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje njihovu sigurnost i pouzdanost. Možete biti potpuno sigurni da su ovi nosači visokog kvaliteta i da će pružiti izvanredne performanse.

Besplatna montaža

Uživajte u kupovini krovnih nosača i obezbedite sebi besplatnu montažu u našim maloprodajnim objektima. Naš stručni tim će se pobrinuti da nosači budu pravilno i sigurno montirani na vaš automobil.

Neophodan deo za prevoz tereta

Krovni nosači su esencijalan deo opreme za montiranje krovnih kofera, ski nosača, nosača za bicikle ili bilo kojeg drugog tereta koji želite da prenesete. Bez ovih nosača, prevoz tereta postaje mnogo teži i manje praktičan.

Alu šipke – Cruz Airo T

Aluminijumske šipke Airo T su aerodinamičnog dizajna, sličnog obliku avionskog krila. One su izrađene od visokokvalitetnog aluminijuma, što garantuje njihovu sigurnost i dugotrajnost. Ugradnja ovih šipki na krov vozila je veoma jednostavna i brza. One imaju odličan koeficijent otpora vazduha i poboljšano prigušenje buke, što ih čini superiornim u odnosu na jeftinije krovne nosače. Hvatači (stope) su napravljeni od visokokvalitetnog čelika, dok su poklopci hvatača izrađeni od izdržljive ABS plastike. Gornja strana krovnih šipki poseduje kanal koji omogućava lako postavljanje dodatne opreme poput krovnih kofera, nosača bicikala ili nosača skija.

Specifikacije:

  • Dužina šipki: 128cm
  • Maksimalna nosivost: 75kg

Montaža i uputstvo

Set za montažu krovnih nosača dolazi kompletno sa 2 krovne šipke i 4 krovnih hvatača. Cena se odnosi na navedeni set. Dodatno, možete poručiti bravice za zaključavanje nosača, ali one nisu neophodan deo za montažu krovnog nosača.

  • Sa nosačima se vrši montaža na rub vrata.
  • Pažljivo pročitajte uputstvo za montažu šipki i uputstvo za montažu krovnog kit-a koji se koristi za pričvršćivanje šipki na krov vozila.

Bezbednost na prvom mestu

Vaša bezbednost je naš prioritet. Molimo vas da pažljivo pročitate bezbednosno uputstvo i strogo se pridržavate navedenih pravila. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš automobil, slobodno nas pozovite na broj 021/442-954 ili 021/6339-223.

Zemlja porekla i zvanična stranica proizvoda

Krovni nosači Cruz Airo T su proizvedeni u Španiji. Posetite zvaničnu stranicu proizvoda za više informacija.

Prednosti

  • Aerodinamičan dizajn sa visokim koeficijentom otpora vazduha
  • Siguran i ekskluzivan dizajn
  • Jednostavna montaža i upotreba

Naručite krovne nosače za Audi A5 Sportback (8TA) 5 vrata (2009-2016) i uživajte u bezbrižnom prevozu tereta na vašem automobilu!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja