рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Audi A3 Sportback (8P) 5 vrata (2004-2013), alu šipke – Cruz Airo Fix

20.800 рсд

SKU: GTC9214 Kategorija:

KROVNI NOSAČI AUDI A3 SPORTBACK (8P) 5 VRATA (2004-2013), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX

Krovni nosači Cruza se ističu kao savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, što garantuje njihovu izdržljivost. Ovi krovni nosači su posebno dizajnirani za Audi A3 Sportback (8P) 5 vrata (2004-2013) i sa njima ćete sigurno biti zadovoljni.

Kvalitetan i siguran izbor

Kroz moje iskustvo u korišćenju krovnih nosača, ovi Cruza aluminijumski nosači su se izdvojili kao vrhunski izbor. Izrađeni su od najkvalitetnijeg aluminijuma, koji pruža izuzetnu izdržljivost i trajnost. Ali, ono što ih zaista izdvaja je njihova sigurnost. Poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje da su prošli rigorozne bezbednosne testove. Sa Cruzovim krovnim nosačima, možete biti sigurni da će vaš teret biti čvrsto pričvršćen i da će putovanje proteći bez problema.

Kompletan set i jednostavna montaža

Cruz krovni nosači dolaze kao kompletan set spreman za ugradnju. U ovaj set spadaju 2 krovne šipke i 4 krovnih hvatača. Sve što vam je potrebno za montažu je uključeno. Montiranje je jednostavno i ne zahteva poseban alat. Uz svaki kupljeni krovni nosač, dobijate besplatnu montažu u našim maloprodajnim objektima. To je sjajna pogodnost koja dodatno olakšava postupak instaliranja.

Višestruka upotreba

Krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, nosača za bicikle ili ski nosača. Sa Cruz aluminijumskim nosačima, možete lako transportovati sve što vam je potrebno sa sigurnošću da će vaš teret biti čvrsto pričvršćen. Bez obzira da li planirate odmor na planini sa skijama ili vikend izlet sa biciklima, ovi nosači će vam pružiti pouzdanost i praktičnost.

Estetski dizajn i aerodinamičnost

Cruz Airo Fix krovne šipke imaju atraktivan i ekskluzivan dizajn koji se savršeno uklapa sa estetikom modernih vozila. Izrađene su od najkvalitetnijeg aluminijuma, što im daje visoku izdržljivost. Hvatači (stope) su napravljeni od veoma kvalitetnog čelika, a poklopci hvatača su izrađeni od izdržljive ABS plastike. Ovaj spoj materijala obezbeđuje optimalnu aerodinamičnost i smanjuje buku prilikom vožnje. Moja iskustva pokazuju da je ovaj dizajn veoma efikasan i udoban za vožnju.

Dugotrajnost i nosivost

Cruz Airo Fix krovne šipke imaju dužinu od 118 cm i maksimalnu nosivost od 75 kg. Ove šipke su izuzetno snažne i pouzdane, tako da možete biti sigurni da će vaš teret biti stabilno pričvršćen tokom vožnje. Bilo da nosite kofer za putovanje ili krovnu konstrukciju za prevoz bicikala, ove šipke pružaju dovoljno snage i sigurnosti da se vaš teret neće pomaknuti.

Prednosti:

  • Visokokvalitetan aluminijumski profil
  • Sertifikati GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU garantuju sigurnost
  • Kompletan set za jednostavnu montažu
  • Pogodni za montiranje krovnih kofera, nosača za bicikle i ski nosača
  • Atraktivan dizajn sa aerodinamičnim oblikom
  • Izdržljive šipke i kvalitetni hvatači
  • Dugotrajnost i pouzdanost
  • Maksimalna nosivost od 75 kg

Započnite avanturu sa Cruz Airo Fix krovnim nosačima!

Iz mog iskustva, mogu vam sa sigurnošću preporučiti Cruz Airo Fix krovne nosače za Audi A3 Sportback (8P) 5 vrata (2004-2013). Sa ovim nosačima možete biti sigurni da će vaš teret biti čvrsto i sigurno pričvršćen tokom vožnje. Bez obzira na to da li planirate porodično putovanje ili avanturu sa prijateljima, Cruz Airo Fix krovni nosači će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Ne čekajte više, nabavite svoje Cruz Airo Fix krovne nosače već danas i krenite na put sa sigurnošću!

Kupi sada i obezbedi svoje Cruz Airo Fix krovne nosače već danas!

Molimo vas da pročitate uputstva za montažu pre korišćenja krovnih nosača.

Zemlja porekla: Španija.

Pogledajte celokupnu ponudu krovnih nosača na našem sajtu.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja