рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Audi A1 Sportback (II/GB) 5 vrata (2018-), alu šipke – Cruz Airo T

20.800 рсд

SKU: GTC9206 Kategorija:

KROVNI NOSAČI AUDI A1 SPORTBACK (II/GB) 5 VRATA (2018-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T

Savršeno rešenje za Vaše potrebe prevoza

Krovni nosači su neophodan deo opreme za sve vaše prevozne potrebe na vozilu. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, krovni nosači pružaju izuzetnu sigurnost i funkcionalnost. Svi Cruz krovni nosači poseduju prestižne sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje njihovu visoku kvalitetu i pouzdanost.

Uz krovne nosače dostupne su različite verzije, u skladu sa tipom krova automobila. Bez obzira da li vaš automobil ima fiksne tačke za pričvršćivanje na krovu, uzdužne šine ili integrisane uzdužne šine, mi imamo odgovarajući set krovni nosača za vas. Svi setovi dolaze kao kompleti spremni za montažu.

Udobnost i praktičnost na prvom mestu

Krovni nosači Audi A1 Sportback (II/GB) 5 vrata (2018-), alu šipke – Cruz Airo T omogućavaju Vam jednostavno montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Da biste u potpunosti iskoristili pogodnosti nosača, preporučujemo dodatnu opremu kao što su bravice za zaključavanje koje su opcionalne i neophodne ukoliko se odlučite za montažu nosača na rub vrata vozila.

Aerodinamičan i ekskluzivan dizajn

Krovne šipke Cruz Airo T su aerodinamične aluminijumske šipke koje imaju siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn. Izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma, ove šipke imaju dobar koeficijent otpora vazduha i poboljšano prigušenje buke u poređenju sa jeftinijim krovnim nosačima. Hvatači (stope) su napravljeni od veoma kvalitetnog čelika, dok su poklopci hvatača izrađeni od izdržljive ABS plastike. Postavljanje dodatne opreme poput krovnog kofera, nosača bicikala i nosača skija je veoma lako zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke.

Šipke Airo T imaju dužinu od 118cm i maksimalnu nosivost od 75kg. Molimo vas da pročitate uputstvo za montiranje krovnih šipki pre nego što krenete sa njihovom instalacijom.

Kompletan set za montažu

Navedeni set krovnih nosača se sastoji od krovnih šipki modela Cruz Airo T i krovnog kita modela Cruz 935-863. Krovnim kitom se šipke pričvršćuju na krov automobila. Kompletan set dolazi sa svim potrebnim delovima za montažu, uključujući 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača.

Bezbednost na prvom mestu

Bezbednost prilikom korišćenja krovni nosača je izuzetno važna. Molimo vas da pažljivo pročitate bezbednosno uputstvo i strogo se pridržavate navedenih pravila. Ukoliko niste sigurni da li su navedeni krovni nosači odgovarajući za vaš auto, slobodno kontaktirajte našu tehničku podršku na broj 021/442-954 ili 021/6339-223.

Kupovina na OXO MARKET-u

Uz krovne nosače Audi A1 Sportback (II/GB) 5 vrata (2018-), alu šipke – Cruz Airo T, dobijate visokokvalitetan proizvod koji će vam pružiti udobnost i pouzdanost. Kupovinom kod nas imate obezbeđenu besplatnu montažu krovnih nosača.

Za sve dodatne informacije, posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda. Pogledajte i našu kompletnu ponudu krovnih nosača.

Prednosti

  • Aerodinamičan i ekskluzivan dizajn
  • Visoka nosivost i sigurnost
  • Jednostavna montaža i upotreba

Naručite odmah i iskoristite sve prednosti krovni nosača Audi A1 Sportback (II/GB) 5 vrata (2018-), alu šipke – Cruz Airo T.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja