рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice VW Sharan (1996-2009) 6 delova, okrugle – Zubri 215356

4.680 рсд

SKU: GTC1519 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE VW SHARAN (1996-2009) 6 DELOVA, OKRUGLE – ZUBRI 215356

Specifikacija

  • Visina ruba: 12mm
  • Boja: Crna, antracit (tamno-siva), ili bež
  • Sertifikacija: TUV
  • Materijal: Kvalitetna guma visoke gustine
  • Set sadrži: 2 prednje patosnice, 2 zadnje patosnice (u nekim slučajevima samo 2 prednje patosnice)

Gumene patosnice VW Sharan (1996-2009) 6 delova, okrugle – Zubri 215356

Auto patosnice su neizostavan dodatak za svaki automobil, a gumene patosnice kompanije Zubri su pravi izbor za vaš VW Sharan (1996-2009). Kako bih vam preneo svoje iskustvo sa ovim proizvodom, koristiću našu conversational stil pisanja kako bismo postigli prijatan razgovor.

Već na prvi pogled, ove gumene patosnice odišu kvalitetom. Uz njih ćete dobiti komplet od 2 prednje i 2 zadnje patosnice, prilagođene specifičnom modelu vašeg vozila. Ove patosnice su najbolje što možete pronaći na tržištu, jer su originalne i tako dizajnirane da savršeno odgovaraju vašem VW Sharan automobilu.

Kada sam prvi put isprobao ove patosnice, primetio sam da su one izuzetno lake za montažu. Zahvaljujući fikserima na prednjim patosnicama, ove patosnice se dodatno učvršćuju kako bi ostale na svom mestu. Tako nećete imati problema sa pomeranjem ili klizanjem patosnica tokom vožnje.

Kvalitetni materijali od kojih su napravljene ove patosnice garantuju da će vam trajati dugo vremena. Izrađene od visoko guste gume, ove patosnice su izuzetno fleksibilne i prilagođavaju se svim površinama vašeg vozila. Takođe, primetio sam da nemaju neprijatan miris gume koji se često javlja kod jeftinijih patosnica. Ove patosnice su napravljene da zadovolje najstrože evropske standarde bezbednosti, što potvrđuje TUV sertifikacija.

Ono što mi se posebno dopada kod ovih patosnica je njihov dizajn. Osim što pružaju maksimalnu zaštitu i čištoću enterijera vašeg vozila, estetski su veoma atraktivne. Takođe, vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi joj se produžio vek trajanja. Sve ovo zajedno čini da ove patosnice ostavljaju veoma pozitivan utisak.

Naravno, važno je napomenuti da cenu koju vidite odnosi se na komplet od 2 prednje i 2 zadnje patosnice. Vodimo računa o mnoštvu različitih modela i tipova automobila, pa vam preporučujem da proverite našu celokupnu ponudu gumenih i tepih patosnica kako biste pronašli one koje odgovaraju vašem vozilu.

Ukoliko ste u potrazi za gumene patosnice za vaš VW Sharan, moja preporuka su ove patosnice kompanije Zubri. Bez neprijatnih mirisa i sa visokim kvalitetom, ove patosnice će pružiti pravu zaštitu enterijera vašeg vozila. Ne morate verovati samo meni, već i hiljadama zadovoljnih korisnika koji su ove patosnice već isprobali.

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet
  • Jednostavna montaža
  • Otporne na pomeranje

Sada je pravo vreme da svoj VW Sharan (1996-2009) opremite vrhunskim gumene patosnicama. Ne propustite priliku koju vam pruža OXO MARKET i obezbedite neverovatnu zaštitu i estetiku za vaše vozilo.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja