рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice VW Jetta (2005-2011) elipse – Zubri 213750

3.780 рсд

SKU: GTC2110 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE VW JETTA (2005-2011) ELIPSE – ZUBRI 213750

Izuzetnog Kvaliteta bez Neprijatnih Mirisa

Crne, Antracit (Tamno-Sive) ili Bež Boje
Svojstva: Tipske, Originalne, Fiksatori za Dodatnu Učvršćenost

Gumene patosnice VW Jetta (2005-2011) elipse – Zubri 213750 su visokokvalitetne auto patosnice koje pružaju izuzetnu zaštitu vašem vozilu. Uz njih, ne samo da ćete sačuvati unutrašnjost auta od prljavštine i oštećenja, već ćete i uneti dodatnu dozu stila.

Patosnice su tipske, što znači da su prilagođene upravo za VW Jetta modele iz perioda 2005-2011. Zahvaljujući ovome, nećete morati brinuti da li će se patosnice pravilno uklopiti u vaše vozilo. One su originalne i nedvosmisleno odgovaraju navedenim modelima.

Set gumene patosnice se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice, prema specifikacijama vašeg automobila. U nekim slučajevima, set može sadržati samo prednje dve patosnice. Kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo pomeranje, prednje patosnice poseduju fiksatore. Samo patosnice koje su fabrički predviđene za to imaju ove fiksatore.

Važno je napomenuti da vozačeva patosnica ima dodatno ojačanje, što produžuje njenu trajnost. Sve gumene patosnice su modernog dizajna, preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem vozilu. Neće biti potrebe za modifikacijama kako biste ih namestili u automobil. Svaka garnitura patosnica savršeno odgovara tipu vozila za koje su proizvedene.

Rub patosnica ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise karakteristične za jeftinije patosnice lošijeg kvaliteta.

Gumene patosnice su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine, čime se osigurava njihova izuzetna fleksibilnost i otpornost na habanje. Vaša udobnost i sigurnost su nam na prvom mestu, pa smo se pobrinuli da patosnice budu bezbedne i TUV sertifikovane. Svi materijali koji su korišćeni pri proizvodnji auto patosnica nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Cena koju vidite odnosi se na kompletan set gumenih patosnica za vaš model automobila. Nema skrivenih troškova ili dodatnih iznenađenja.

Gumenim patosnicama VW Jetta (2005-2011) elipse – Zubri 213750 smo dodali poseban dodir elegancije i praktičnosti. Uverite se u njihovu kvalitet i nabavite svoj set već danas!

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Tipske, originalne i precizno odgovaraju vašem vozilu
  • Fleksibilne, lake za održavanje i bezbedne

Nabavite svoj set gumene patosnice VW Jetta (2005-2011) elipse – Zubri 213750 odmah i uživajte u čistoći i stilu vašeg automobila!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja