рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Volvo V40 (2013-) – Zubri 220804

4.320 рсд

SKU: GTC1566 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE VOLVO V40 (2013-) – ZUBRI 220804

Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa

Gumene patosnice za Volvo V40 (2013-) su vrhunskog kvaliteta i ne emituju neprijatne mirise. Ove auto patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene.

Savršeno pristaju vašem vozilu

Patosnice su crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje u zavisnosti od modela i tipa vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, a u zavisnosti od modela i tipa automobila, set može da sadrži samo prednje dve patosnice. Auto patosnice su modernog dizajna, preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem vozilu.

Dodatno učvršćene da ne klize

Patosnice poseduju fiksatore na prednje dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečile pomeranje. Pažnja se posvetila i produženju veka trajanja vozačeve patosnice, koja je dodatno ojačana. Patosnice su već prilagođene i ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije. Svaka garnitura patosnica savršeno odgovara tipu vozila za koji je proizvedena.

Visok kvalitet i čistoća

Rub patosnice ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume poput nekih patosnica lošijeg kvaliteta. Auto patosnice su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Gumene patosnice su TUV sertifikovane, a svi materijali korišćeni pri njihovoj proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Specifikacije:

  • Boja: [crna/antracit/bež]
  • Set sadrži: [dve prednje patosnice, dve zadnje patosnice]
  • Dimenzija ruba: 12mm
  • Materijal: Kvalitetna guma visoke gustine
  • Sertifikat: TUV sertifikovane

Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju vašem vozilu
  • Dodatno učvršćene kako bi se sprečilo pomeranje

Nabavite gumene patosnice za vaš Volvo V40 (2013-) i osigurajte čistoću i zaštitu vašeg automobila. Kvalitetne patosnice će pružiti dugotrajnost i estetski izgled vašem vozilu.

Napomena: Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica.

AKCIJA! Kupite danas i ostvarite poseban popust!

Neka vaš Volvo V40 (2013-) bude zaštićen i očuvan uz gumene patosnice visokog kvaliteta. Nabavite ove izvanredne patosnice već danas po neverovatnoj ceni. Ne propustite priliku za ovu sjajnu ponudu!

[[Dugme za kupovinu ili poziv na akciju]]

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja