рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Subaru Outback III (2005-2009) – Zubri 219404

3.780 рсд

SKU: GTC1668 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE SUBARU OUTBACK III (2005-2009) – ZUBRI 219404

Gumene patosnice su idealan dodatak za vaš Subaru Outback III (2005-2009). Njihova visoka kvaliteta i jedinstven dizajn čine ih neophodnim zaštitarima unutrašnjosti vašeg vozila. Ove patosnice su tipske, što znači da savršeno odgovaraju vašem modelu automobila. Zaštitite svoje vozilo uz Zubri 219404 gumene patosnice.

Izuzetno kvalitetne i bez neprijatnih mirisa

Kada je u pitanju kvalitet, Zubri 219404 gumene patosnice se izdvajaju. One su izrađene od visokokvalitetne gume koja je otporna na habanje i pruža dugotrajnost. Vaš automobil zaslužuje samo najbolje, zato izaberite auto patosnice koje su izuzetnog kvaliteta, a pritom nemaju neprijatan miris.

Tipske i originalne patosnice

Jedna od glavnih prednosti ovih gumene patosnica je njihova tipska priroda. One su proizvedene specifično za model Subaru Outback III (2005-2009), pa su tako nedvosmisleno kompatibilne sa vašim vozilom. Ne morate brinuti da ćete dobiti patosnice koje ne odgovaraju – Zubri 219404 gumene patosnice su originalne i garantovano odgovaraju vašem Subaruu.

Savršeno odgovaraju boji enterijera

Zubri 219404 gumene patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Možete odabrati boju koja najbolje odgovara enterijeru vašeg Subaru Outback III (2005-2009) i tako postići savršen vizuelni sklad. Bez obzira na boju koju izaberete, možete biti sigurni da će se patosnice savršeno uklopiti i unaprediti izgled vašeg vozila.

Dodatna sigurnost i dugotrajnost

Patosnice su dizajnirane sa fikserima koji se koriste za dodatno učvršćivanje na prednjim dve patosnice. Ovo pomaže da se patosnice ne pomeraju tokom vožnje i pruža dodatnu sigurnost. Vozačeva patosnica je posebno ojačana kako bi se produžio vek trajanja. Ove gumene patosnice su napravljene od fleksibilne gume visoke gustine, što znači da su izdržljive i otporne na oštećenja. Vaša unutrašnjost će ostati čista i zaštićena zahvaljujući visokokvalitetnim gumicama koje ne propuštaju vodu i prljavštinu.

Bezbedni proizvodi sa TUV sertifikatom

Zubri 219404 gumene patosnice su TUV sertifikovane, što znači da su ispune bezbednosne standarde. Svi materijali koji se koriste pri izradi ovih auto patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS), koju je odobrila Evropska Unija. Možete biti sigurni da su ove gumene patosnice bezbedne za vas i vaše vozilo.

Specifikacija:

  • Model: Subaru Outback III (2005-2009)
  • Boja: Crna, antracit (tamno-siva) ili bež (u zavisnosti od modela i tipa vozila)
  • Set sadrži dve prednje i dve zadnje patosnice
  • Visina ruba patosnice: 12mm
  • Materijal: Visokokvalitetna guma visoke gustine
  • Proizvođač: Zubri
  • Zemlja uvoza: Češka

Prednosti:

  • Izuzetno kvalitetne gumene patosnice bez neprijatnih mirisa
  • Tipske i originalne, savršeno odgovaraju vašem Subaru Outback III (2005-2009)
  • Dizajnirane sa fikserima za dodatno učvršćivanje i sigurnost
  • Visokokvalitetna guma visoke gustine osigurava dugotrajnost
  • Bezbedni proizvodi sa TUV sertifikatom

Odluka je na vama!

Ne čekajte da se unutrašnjost vašeg Subaru Outback III (2005-2009) ošteti ili zaprlja. Investirajte u Zubri 219404 gumene patosnice kako biste zaštitili i unapredili izgled vašeg automobila. Njihov visok kvalitet, jedinstven dizajn i funkcionalnost čine ih neophodnim dodatkom za svakog vlasnika Subarua. Ne oklevajte, nabavite svoj set gumene patosnice odmah i uživajte u vožnji sa stilom!

Uputstvo za kupovinu

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja